HJK:n lainahyökkääjä kommentoi Mohamed Salahin loukkaantumista ja kävi pokkaamassa komean tunnustuksen

© Kuva: Juha Tamminen
Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!

HJK:ssa elokuuhun asti voimassa olevalla lainasopimuksella pelaava Amr Gamal vieraili viime tiistaina Etelä-Afrikassa pokkaamassa palkinnon ja kommentoimassa Mohamed Salahin tilannetta. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

Gamal valittiin Etelä-Afrikan liigacupin parhaaksi pelaajaksi. HJK-hyökkääjä teki neljässä pelaamassaan ottelussa kolma täysosumaa Bidvest Wits FC:n paidassa. Palkinnon lisäksi mies sai tunnustuksesta 14 000 euroa. Gamal ei ollut HJK:n kokoonpanossa SJK:ta vastaan, mutta on taas pelikelpoinen ensi perjantaina vierasottelussa RoPS:a vastaan.

Gamal ei mahtunut Egyptin alustavaan MM-joukkueeseen, mutta silti häneltä kysyttiin joukkuetoverinsa Mohamed Salahin tilanteesta. Salah loukkasi olkapäänsä Mestarien liigan finaalissa Real Madridia vastaan. Arvioiden mukaan Salah saattaa vielä kuntoutua MM-kisoihin. Gamalin arvio oli lupaava.

– Kaikki Egyptissä ajattelevat nyt Salahia, joka on tietysti erittäin tärkeä pelaaja maajoukkueelle. Toivon, että hän kuntoutuu nopeasti. Uskon, että siinä menee vain pari viikkoa. Voi olla, että hän on valmis ensimmäisen MM-pelin jälkeen. Hän on loistava pelaaja ja nyt on hänen hetkensä ehdottomasti. Me kaikki tuemme häntä, Gamal sanoi.

Jos et näe alla olevaa Gamalin haastatteluvideota, voit katsoa sen tästä.

» Katso Veikkausliigan kaikki ottelut suorana Ruudusta!

Viikko käyntiin MLS-pelillä! Lunasta riskitön veto tai talletusbonus!
Edellinen artikkeliLod, Pukki, Hetemaj… Huuhkaja-tähdillä edessä vilkas siirtoikkuna – nämä suomalaisnimet vaihtamassa seuraa
Seuraava artikkeliShokkiuutinen: Zinédine Zidane eroaa Real Madridin peräsimestä