© Kuva: Getty Images

Hollanti kaataa Slovakian – tuplaa rahasi riskittä!

Slovakia-Hollanti
Torstaina 31.5 klo 21.45
Ystävyysottelu

Slovakia ja Hollanti kohtaavat torstai-iltana pelattavassa maaottelussa. Joukkueet jäivät ulos kesän MM-kisoista, mutta valmistautuvat kovaa vauhtia ensi syksynä alkavaan Kansojen Liigaan.

Hollanti palaamassa huipulle?

Hollantilainen jalkapallo on ollut suuren myllerryksen keskellä, kun maan A-maajoukkue on jäänyt jo kahdesta peräkkäisestä arvoturnauksesta pois heikkojen karsintapelien vuoksi. Viime aikoina nuorentuneen joukkueen esitykset ovat parantuneet, ja viimeisestä kuudesta ottelustaan se on voittanut peräti viisi, mm. Portugalin ja Ruotsin.

Slovakia on myös kelpo vireessä, kuudesta pelistä kasassa on neljä voittoa. Voittopeleissä vastustajina ovat olleet mm. Norja, Malta ja Thaimaa, joten kovinta mahdollista testiä ei Slovakian joukkueelle ole vielä heitetty.

Kun molemmat joukkueet jäivät MM-kisojen ulkopuolella, on valmistautuminen Kansojen Liigaan varmasti molemmissa leireissä huolellista. Hollanti haluaa palata maanosan huipulle ja sillä on kaikki edellytykset tähän, kunhan erimielisyydet unohdetaan ja kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Slovakian momentum muutaman vuoden takaa näyttäisi hiipuvan ja joukkue kuuluu Euroopaan keskikastiin.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Hollanti voittaa – kerroin 2.08!

Jos Hollanti voittaa, saat 25€ panoksella 52€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Slovakia voittaa tai ottelu päättyy tasan, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.