Honka pyrkii jatkuvuuteen – kolmelle pelaajalle uudet sopimukset

© Kuva: Juha Tamminen

Honka on solminut jatkosopimukset puolustajiensa Tommi Saarisen, Konsta Rasimuksen ja Jatuli Laevuon kanssa.

Koko uransa espoolaisseuraa edustanut Saarinen, 23, kantaa joukkueen kapteeninnauhaa jo neljättä kautta.

– Täällä on kaikki rakkaat ihmiset ja parhaat mestat. Upeeta, että saan jatkaa täällä, hehkuttaa Saarinen Hongan sivuilla.

– Tuntuu hyvältä jatkaa Hongassa. Ei ole ollut aikomuksiakaan siirtyä muualle. Nyt on hyvä keskittyä tuleviin haasteisiin, kun sopimusneuvottelut ovat poissa päiväjärjestyksestä, kertoo samaa ikäluokkaa edustava Laevuo.

2010-luvun alkupuolella Hongassa pelannut Rasimus, 28, palasi seuraan viime vuonna kierreltyään Suomen kenttiä Turun Palloseuran, IFK Mariehamnin ja PK-35:n kanssa.

– Tosi hyvillä fiiliksillä ja olen ollut tyytyväinen yhteistyöhön Hongan kanssa. Mukavaa, että yhteinen taipaleemme jatkuu. Eihän alkukausi ole mennyt ihan toivotulla tavalla. Olemme pelanneet paljon tasapelejä, mitkä olisi voitu kääntää voitoiksikin. Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa Veikkausliigan kautta 2018 ja innolla odotan tulevan lauantain Metroderbyä, Rasimus summaa.

Hongan managerin Hexi Artevan mukaan jatkosopimukset tuovat joukkueeseen jatkuvuutta.

– Nämä ovat meille iloisia asioita. Saarinen, Rasimus ja Laevuo ovat runkopelaajiamme. Saarinen ja Laevuo ovat olleet alusta asti mukana, sekä Rasimus nyt toista kauttaan. Haluamme hyvissä ajoin alkaa rakentaa tiettyjä peruspalikoita kasaan tulevia kausia varten. Sen takia tästä oli hyvä lähteä liikkeelle ja meillä oli hyvin positiiviset neuvottelut heidän kanssaaan.

– Meillä on hyvä sopimustilanne tätä kautta tuleville vuosille ja tiedämme, että nuorista on tulossa lahjakkaita pelaajia. Tämä on meidän prosessin kannalta juuri sitä mitä tähän hetkeen tarvitaan.