HS: Macoumba Kandji Honkaan täynnä intoa – ”Saan pelata siten kuin haluan”

© Kuva: Juha Tamminen

Honka tiedotti torstaina Twitterissä tehneensä sopimuksen senegalilaiskärki Macoumba Kandjin kanssa (uutinen). Helsingin Sanomien mukaan 32-vuotiaan Kandjin sopimus kattaa loppukauden, ja siinä on ”erillisiä pykäliä” jatkosta (HS:n koko juttu on luettavissa täältä).

Vuosina 2014 ja 2015 HJK:ssa ja viime kaudella Interissä pelanneen Kandjin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun selvisi, että Honka-hyökkääjä Masar Ömer on koko loppukauden sivussa jalkavamman takia.

– Päävalmentaja Vesa Vasara oli valmentajani HJK:ssa. Olimme yhteydessä jo ennen kauden alkua. Pari viikkoa sitten hän kysyi uudestaan ajatuksistani tulla Honkaan. Olin iloinen saadessani tämän mahdollisuuden, Kandji kertoi Helsingin Sanomille.

Kandji teki viime kaudella Interille viisi sarjamaalia, mutta joutui pelaamaan enimmäkseen hyökkäyksen laidalla. Hongassa hän on pääsemässä omalle paikalleen kärkeen.

– Honka haluaa käyttää minua kärjessä, jossa haluan pelata. Saan tilaisuuden pelata siten kuin haluan. Pääsen juoksemaan linjan taakse, haastamaan pelaajia ja pitämään palloa ylhäällä, Kandji sanoi.

Honka kohtaa torstai-iltana vieraskentällä RoPS:n, ja Kandji on jo mukana joukkueen matkassa.