Huuhkajien konkarit jääkiekon MM-kisahuumassa – Leijona-paitakin yllä

© Kuva: Juha Tamminen
Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huuhkajien kokeneet pelimiehet Tim Sparv ja Markus Halsti näyttävät ottavan kaiken ilon irti Tanskassa pelattavista jääkiekon MM-kisoista. Suomi pelaa alkulohkon ottelunsa pienessä Herningin kaupungissa, joka on myös Tanskan suurimpiin jalkapalloseuroihin lukeutuvan FC Midtjyllandin kotipaikka. Ja Midtjyllandin pelaajistoon kuuluvat suomalaiset Sparv, Halsti ja Kaan Kairinen.

Suomalaiset Leijona-fanit bongasivat Suomi-Tanska -ottelussa hallista Huuhkajien kapteeni Tim Sparvin, ja ikuistivat luonnollisesti kohtaamisen lätkäpaitaisen Sparvin kanssa. Samoin kävi Halstille jäähallin ulkopuolella.

Symbioosi toimii molempiin suuntiin, sillä suomalaiset jääkiekkofanit olivat käyneet vuorostaan kannustamassa Midtjyllandia liigaottelussa Nordsjaellandia vastaan.

Halsti ja Sparv olivat ehtineet tutustua myös tunnelmaan MM-kisojen kisakylässä.

Valko-Venäjällä pelataan tänä viikonloppuna! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!