Ilves on solminut kaudet 2018 ja 2019 kattavan sopimuksen kamerunilaisen keskikenttäpelaajan Alim Moundin kanssa.

Ennen Tampereelle siirtymistään Moundi, 23, pelasi Kamerunin pääsarjaa Aigle Royal -nimisessä seurassa. Moundi on toiminut usean kauden ajan joukkueensa kapteenina ja hän on edustanut Kamerunia nuorisomaajoukkueissa.

Ilveksen Päävalmentaja Jarkko Wiss on ehtinyt tutustua uuteen pelaajahankintaan rauhassa.

– Olimme jo viime vuoden puolella yhteyksissä Alim Moundin kanssa. Nyt hän on ollut mukanamme joukkueessa kuukauden päivät. Työluvan saamisessa Kamerunista kesti tovi. Pian saamme nähdä, mitä Moundi saa aikaiseksi pelikentällä, kertoo Wiss seuran sivuilla.

– Kyseessä on taitava vasenjalkainen pelaaja niin hyökkäävään kuin puolustavaan rooliin keskikentälle. Näppärä kombinaatiopelaaja. Se on aina hyvä merkki, että poika on ollut kapteenina ja päässyt vastuulliseen tehtävään jo nuorella iällä.

Moundi on mukana Ilveksen kokoonpanossa jo sunnuntaina, kun tamperelaisryhmä kohtaa IFK Mariehamnin vieraskentällä kello 19:00.