Maanantain Ilta-Sanomat kertoo, että hovioikeuden tuomio valmentaja Keith Armstrongin potkuista jää voimaan. Ilves irtisanoi Armstrongin joukkueensa päävalmentajan paikalta lokakuussa 2015. Syy sopimuksen purkuun oli Armstrongin jääminen pois liigapelistä miehen TV-kommentaattorin työn takia (lue lisää tästä ja tästä.)

Hovioikeus oli päättänyt jo viime vuonna, että Armstrongin irtosanominen oli laiton (uutinen). Tänään korkein oikeus (KKO) päätti, ettei Ilves saa lupaa valittaa päätöksestä.

[readmore from=Armstrong-Keith]

Ilves joutuu maksamaan Armstrongille korvauksia työsuhteen perusteettomasta päättämisestä 17 200 euroa. Armstrongin oikeudenkäyntikuluja se joutuu korvaamaan 25 000 euroa.

60-vuotias Armstrong valmentaa tätä nykyä Ykkösessä pelaavaa FC Hakaa, jonka hän luotsasi vuosina 1998-2000 kolmeen peräkkäiseen Veikkausliigan mestaruuteen. Hakan ja Ilveksen lisäksi Armstrong on valmentanut Suomessa RoPS:ia, TP-Seinäjokea ja HJK:ta. Hän muutti Suomeen jo pelaajauransa aikana 1970-luvun lopussa.