Juhlittu sankari Gareth Bale antoi suoran ja tylyn viestin Real Madridille

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Gareth Bale oli Real Madridin juhlittu sankari lauantain Mestarien liigan finaalissa. Balen kaksi maalia ratkaisivat Mestarien liigan historiallisen kolmannen peräkkäisen voiton.

Joku voisi nähdä Balen vaihdon täysosumana Zinédine Zidanelta, mutta Bale itse ei ollut kovin tyytyväinen siihen, että joutui katsomaan ottelun alun vaihtopenkiltä.

– Olin totta kai todella pettynyt, etten aloittanut. Mielestäni olisin ansainnut sen, mutta valmentaja tekee päätökset. Paras, mitä pystyin tekemään, oli tulla sisään ja tehdä vaikutus peliin. Sen varmasti tein, Bale totesti ottelun jälkeen BT Sportin haastattelussa.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt saksipotkuosuma oli suorastaan maaginen.

– Sen on oltava paras maali Mestarien liigan finaalissa, ei ole isompaa näyttämöä. Olen vain iloinen, että voitimme, Bale totesi.

Balelta kysyttiin juhlahumun keskellä myös tulevaisuudesta. Bale on ollut siirtohuhujen kohteena vähäisen vastuun takia.

– Minun pitää pelata joka viikko ja sitä ei ole tapahtunut tällä kaudella. Minulla oli loukkaantuminen, joka kesti kuutisen viikkoa, mutta sen jälkeen olen ollut kunnossa. Minun täytyy istua alas agenttini kanssa kesällä ja keskustella asiasta, Bale sanoi rehdisti.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!