Kaksi katastrofaalista virhettä toi Real Madridille historiallisen voiton – vaihtopenkiltä löytyi vanha tuttu sankari

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Mestarien liigan finaalin piti olla Mohamed Salahin ja Cristiano Ronaldon välienselvittely, mutta siitä tuli Gareth Balen ja toisaalta Liverpool-vahti Loris Kariuksen näytös.

Salahin osalta ottelu oli murheellinen, sillä hän joutui jo puolen tunnin kohdalla jättämään kentän loukattuaan olkapään, lue uutinen. Myös Real Madirin puolelta Dani Carvajal joutui jättämään kentän jo avausjaksolla, lue uutinen.

Bale tuli vaihdosta sisään reilun tunnin kohdalla ja vain kolme minuuttia myöhemmin mies iski ottelun voittomaaliksi jääneen upean saksipotkumaalin. Osuma nousee varmasti Mestarien liiga -historian hienoimpien osumien joukkoon. Marcelo lähetti keskityksen, jonka Bale jatkoi suoraan ilmasta saksipotkulla yli Kariuksen.

Muut Real Madridin maalit olivatkin sitten Kariuksen karmivia virheitä, joita ei soisi Mestarien liigan finaalin tasoiselle ottelulle. Real Madridin avausmaali syntyi, kun Karius heitti pallon suoraan Karim Benzeman jalkaan, josta pallo kimposi liruen maaliin. Benzema toki hieman yritti peittää, mutta heitto oli Kariukselta surkea, lue uutinen.

Liverpool nousi nopeasti tasoihin nopeasti, kun Sadio Mané jatkoi Dejan Lovrenin puskun maaliin.

Ottelun lopullisesti ratkaissut kolmas osuma oli toisaalta Balelta loistava laukaus, mutta toisaalta Kariukselta emämunaus. Bale laukoi kovan tykin lähes 30 metristä, joka suuntautui kohtisuoraan Kariusta, jonka käsistä pallo lipsahti maaliin.

Real Madrid nappasi lopulta voiton ja juhlii Mestarien liigan voittoa jo kolmatta kertaa peräkkäin. Yksikään joukkue ei ole nykyisen Mestarien liigan aikana (vuodesta 1992) venynyt samaan.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!