Huuhkajien kokenut kärkimies Teemu Pukki sai sunnuntaina seuraltaan Brøndby IF:ltä kukkapuskan ja vilpittömät kiitokset. Kausi päättyi pettymykseen tuoneeseen Superliigan kakkossijaan, mutta seurassa ei unohdeta Pukin hienoja neljää vuotta ja 55 tehtyä liigamaalia.

Brøndbyn urheilujohtaja Troels Bech kertoi ottelun alla medialle, että peli jää Pukin viimeiseksi joukkueessa, sillä yhteisymmärrystä jatkosopimuksesta ei ole syntynyt. Ei siitäkään huolimatta, että Ekstrabladetin mukaan Brøndby oli valmis liki kaksinkertaistamaan suomalaisen palkan, ja ojentamaan tälle lisäksi miljoonan kruunun (noin 130 000 euroa) allekirjoitusbonuksen.

[readmore from=Pukki-Teemu]

Samaisen tanskalaislehden mukaan jatko Brøndbyssä ei ole kuitenkaan vieläkään täysin poissuljettua. Pukki ei ovea ole kiinni läimäissyt, mutta haluaa miettiä seuraavaa siirtoaan hyvin tarkkaan.

– Tarvitsen vähän lepoaikaa. Unohdan jalkapallon hetkeksi ja nautin lomasta. Keskiviikkona matkustan kotiin Suomeen, Pukki kertoi Ekstrabladetille.

– Tiedän, että minulla on paljon vaihtoehtoja. Olen ollut uskomattoman tyytyväinen olooni Brøndbyssä. Se on paikka, jonka tunnen kodikseni.

– Olen nyt 28-vuotias. Seuraavan sopimukseni voi olla viimeiseni. Sitäkin minun pitää ajatella, Pukki toteaa.