Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis kertoi Corriere della Seran haastattelussa, että hän on kartoittanut korvaajaa päävalmentaja Maurizio Sarrille jo lokakuusta lähtien.

Sarrin on huhuttu vahvasti lähtevän Napolista kauden jälkeen, eikä italialaisvalmentaja ole suostunut allekirjoittamaan uutta jatkosopimusta. Lehtitietojen mukaan hänen nykyisessä kontrahtissaan on kahdeksan miljoonan euron ulosostoklausuuli, joka umpeutuu toukokuun päätyttyä.

De Laurentiis haluaisi pitää Sarrin seurassa, mutta ei näe tähtivalmentajan mahdollista lähtöä maailmanloppuna.

– Olen jo puhunut Sarrille jatkosopimuksesta, mutta hän on pyytänyt minua odottamaan. Jos hän päättää jäädä, olen onnellinen. Muutoin pidän huolen, että se klausuuli maksetaan.

– Olemme katselleet ympäriinsä lokakuusta lähtien. Olemme etsineet sekä Italiasta että Euroopasta. Olemme tarkkailleet valmentajia Portugalissa, Espanjassa, Ranskassa, Saksassa, Venäjällä ja jopa Italiassa. Jos haluamme jatkaa samalla systeemillä, Marco Giampaolo (Sampdorian päävalmentaja) olisi sopiva vaihtoehto.

Giampaolo toimi Sarrin seuraajana myös Empolissa jälkimmäisen siirryttyä Napoliin vuonna 2015.

Simone Inzaghi (Lazio), Giampaolo ja Leonardo Semplici (SPAL) ovat kaikki mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Tässä on kyse oikean päätöksen tekemisestä.

Napoli-pomolla on mielessä myös yksi ehdoton ykkösvaihtoehto: Chelsean manageri ja Italian maajoukkueen entinen käskyttäjä Antonio Conte.

– Conte olisi täydellinen kenraali varmistamaan, että sääntöjä noudatetaan. Hän on ystävä eikä anna kenellekään levähdystaukoja. Me emme pelkää mennä eteenpäin, Sarrin kanssa tai ilman.