Nuorelle Huuhkaja-pelaajalle komea kunnianosoitus – valittiin seuransa vuoden pelaajaksi

© Kuva: Getty Images

22-vuotias Suomen A-maajoukkuepelaaja Glen Kamara on pelannut Skotlannin pääsarjan Dundee FC:n joukkueessa erinomaisen kauden ja suorastaan oman läpimurtokautensa. Kamaralla on jäänyt Dundeen 47 sarja- ja cup-ottelusta väliin vain yksi peli, jonka aikana hän kärsi pelikieltoaan. 40 kertaa hän on pelannut täydet minuutit.

Maalinteossa Kamara ei ole onnistunut, ja maalisyöttöjä hänelle on kirjoitettu kaksi. Miehen arvoa ei kuitenkaan lueta suoraan tehotilastosta, vaan häntä arvostetaan nimenomaan pyyteettömän puolustustyöskentelyn ansiosta.

Kamara on luutinut todella ansiokkaasti keskikentän pohjalla puolustuslinjan edessä, himmentänyt Skotlannin suurseurojen kehuttuja tehopelaajia ja liikutellut palloa menestyksekkäästi eteenpäin Dundeen hyökkäyspään pelaajille.

Suomalaisen kausi on ollut niin onnistunut, että uran Dundeessa huhutaan jäävän vain yhden kauden mittaiseksi. Kiinnostusta on kerrottu olevan Skotlannin suurseuroissa Celticissä ja Rangersissa, sekä Englannin kahdella ylimmällä sarjatasolla Bournemouthissa, Swanseassa ja Derbyssä.

Tuorein osoitus Kamaran arvostuksesta saatin myöhään sunnuntai-iltana, kun hän voitti Andrew De Vries -palkinnon Dundee FC:n vuoden pelaajana. Seura tiedotti valinnasta Twitter-tilillään. Palkinnonsaajan valitsevat Dundeen kannattajat.

Samassa yhteydessä Kamara valittiin vuoden pelaajaksi myös Dundeen pelaajien toimesta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.