Nyt se on varmaa: Gigi Buffon hyvästelee Juventuksen – jatkuuko ura sittenkin muualla?

© Kuva: Getty Images

Yksi maailman kaikkien aikojen parhaista maalivahdeista, 40-vuotias Gianluigi Buffon hyvästelee Juventuksen tulevana lauantaina. Asia varmistui Buffonin lehdistötilaisuudessa torstaina.

Buffon ilmoitti lehdistölle, että hän pelaa viimeisen ottelunsa Juventuksen paidassa ensi lauantaina Torinossa Hellas Veronaa vastaan. Ottelun yhteydessä Italian maajoukkueen pitkäaikainen ykkösvahti pääsee nostamaan Serie A:n voittopokaalia yhdeksännen kerran urallaan.

Nappiksiaan Buffon ei kuitenkaan välttämättä vielä naulaan nosta. Työtarjouksia on tullut niin kentän puolelta kuin taustahommistakin, ja legenda perui eläköitymispäätöksensä kaksi viikkoa sitten.

– Teen päätökseni ensi viikolla, vietettyäni rauhassa pari kolme päivää, Buffon totesi lehdistötilaisuudessa BBC:n mukaan.

– 15 päivää sitten olin jo entinen pelaaja. Nyt en ole enää varma. Olen saanut tarjouksia uusista haasteista kentällä ja kentän ulkopuolella. Tärkein kentän ulkopuolella olevista haasteista tuli Juventukselta.

Toiseen italialaiseen seuraan Buffon ei aio siirtyä, eikä myöskään mihinkään ”pieneen sarjaan”.

– Pelaan lauantaina viimeisen pelini Juventuksessa. On hienoa saada lopettaa tämä matka tuplamestarina ja sekä puheenjohtaja että koko Bianconeri-maailma rinnallani.

Parman kasvatti on viettänyt Juventuksessa viimeiset 17 vuotta. Italian A-maajoukkueessa Buffon on pelannut 176 ottelua.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.