Getafe-Atletico Madrid
Lauantaina 12.5 klo 19.30
La Liga

La Ligassa pelataan jo toiseksi viimeisintä kierrosta tämän kauden osalta. Lauantaina toisensa kohtaavat vahvan kauden pelannut Getafe sekä edelleen La Ligan toisesta sijasta kamppaileva Atletico Madrid.

Vierasjoukkue Atleticon ajatukset ovat varmasti ensi viikon Eurooppa-liigan finaalissa, joten joukkueen kokoonpanotilanne kannattaa tarkastaa juuri ennen ottelua. Atletico osaa puolustamisen taidon, ja tasapelille löytyykin upea kerroin Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Getafe-Atletico Madrid X – kerroin 3.05!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Getafen loppukausi on sujunut mallikkaasti, edellisestä kuudesta ottelusta on tullut vain yksi tappio, ja joukkue on viiden ottelun pisteputkessa. Pisteputken takana on upeasti pelaava puolustus, Getafea vastaan on todella vaikea onnistua maalinteossa, sillä joukkue puolustaa uhrautuvasti ja pelaa upeasti yhteen. Angel pelaa myös upeaa kautta joukkueen hyökkäyksessä, 13 osumaa kuluvalla kaudella on kova suoritus.

Atletico Madrid siirtyi jo 15. kierroksella La Ligan toiselle sijalle ja on siitä asti hallinnoinut tuota paikkaa. Suurin panostus on nyt tulevassa Eurooppa-liigan finaalissa Marseillea vastaan, sillä voitto olisi joukkueen varma väylä ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Lisäksi muita pokaaleja tällä kaudella ei ole tulossa, joten Eurooppa-liigan mestaruus varmasti kiinnostaa. Atletico on näyttänyt pystyvänsä puolustamaan ketä vastaan tahansa halutessaan ja vaikka kokoonpano hieman eläisi, joukkueen pelitapa on myös uusien ja nuorien pelaajien selkärangassa.

Getafella on muutamia poissaoloja otteluun lähdetäessä, sillä sivussa ovat Mauro Arambarri, Markel Bergara, Leandro Cabrera, Mathieu Flamini sekä Mathia Olivera.

Atletico Madridilta sivussa ovat Vitolo sekä mahdollisesti Kevin Gameiro.

Arvio

Ottelussa haiskahtaa selvä tasapelin maku. Getafen kotietu pienenee useiden poissaolojen vuoksi, ja Atleticon paremmuutta tasoittaa ensi viikolla pelattava Eurooppa-liigan finaali.

Ottelusta saattaa muodostua puuduttuva 0-0 – pelailu, jossa molemmat joukkueet ovat tyytyväisiä tasapelin tuomaan pisteeseen. Atletico on päästänyt jälleen kerran vähiten osumia (20) ja Getafekin kolamnneksi vähiten (32), joten tasaista tulee olemaan.