Chelsea-Liverpool
Sunnuntaina 6.5 klo 18.30
Valioliiga

Valioliigassa pelataan vielä tärkeistä pisteistä, kun Chelsea yrittää kiriä kiinni neljännelle sijalle ja ensi kaudeksi Mestarien liigaan. Liverpool on sarjan kolmannella sijalla ilman suurempia tulospaineita.

Chelsealla on selkeä etu otteluun lähdettäessä kotietunsa ja motivaatioetunsa puolesta. Lisäksi Chelsea on ollut todella ilkeä vastustaja Liverpoolille viime vuosina. Kotivoitolle löydätkin upean kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Chelsea voittaa kertoimella 2.20!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Chelsea on päässyt keskittymään loppkauden pelkästään Valioliigan kamppailuihin, ja se näkyy joukkueen viime aikojen saldossa, viisi edellistä ottelua tappioitta pelannut joukkue on neljän ottelun voittoputkessa. Mahdottomalta näyttänyt neljäs sija ja paikka ensi kauden Mestarien liigaan on vielä mahdollinen, sillä neljättä sijaa hallussaan pitävä Tottenham hävisi yllättäen West Bromwichille lauantain ottelussa. Eroa on vielä viisi pistettä Tottenhamin eduksi, joten ainoastaan voitto pitää Chelsean haaveet elossa.

Liverpool eteni viikolla upeasti Mestarien liigan finaaliin yhdessä Real Madridin kanssa. Joukkue hävisi Romalle 2-4, mutta kotiottelun upea 5-2 – voitto riitti viemään joukkueen finaaliin. Valioliigassa otteet ovat ailahdelleet ja suurin fokus onkin ollut Mestarien liigassa. Valioliigassa takana on kaksi mitäänsanomatonta tasapeliä Stokea ja West Bromwichiä vastaan, ja joukkue varmasti herkuttelee jo ajatuksella Mestarien liigan finaalista toukokuun lopulla. Chelsea-peli varmasti sytyttää myös Liverpoolin, mutta vieraskentällä joukkue on altavastaajana.

Chelsealta sivussa ovat David Luiz, Ethan Ampadu sekä Danny Drinkwater.

Liverpoolilla kauden rasitukset näkyvät selkeämmin, kun poissa ovat Emre Can, Adam Lallana, Alex Oxlade-Chamberlain, Joel Matip sekä Joe Gomez.

Arvio

Chelsea lähtee tosissaan hakemaan voittoa, ja on pystynyt keskittymään otteluun viikon ajan, Liverpoolilla on takana 2.5 pelattu ottelu AS Romaa vastaan.

Kotivoitto on hyvä lähtökohta, Liverpool voi näyttäytyä kentällä väsyneeltä ja joukkueen keskittyminen tähän Valioliigan peliin voi olla vaikeaa kaiken eurohuuman keskellä. Chelsea vie ottelun nimiinsä!