Liverpool-Brighton
Sunnuntaina 13.5 klo 17.00
Valioliiga

Valioliigasssa pelataan sunnuntaina kauden päätökierros. Mestari on ollut selvillä jo pitkään ja alemmalle sarjatasolle putoajatkin saatiin selville jo viikkokierroksen aikana. Suurin mielenkiinto kohdistuu Liverpooliin ja Chelseaan, joukkueet taistelevat viimeisestä Mestarien liigan paikasta.

Liverpoolilla riittää pistetavoitteita myös kauden viimeiseen Valioliiga-peliin, kun Chelsea vaanii kahden pisteen päässä. Brighton on varmistanut sarjapaikkansa ja on Valioliigan heikoimpia vierasjoukkueita. Liverpoolin maaleille löydät huippuhyvän kertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Liverpool yli 3.5 maalia – kerroin 2.88!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Liverpoolin keskittyminen on ymmärrettävästi ollut viime viikot vain ja ainoastaan Mestarien liigassa, ja tulokset kotoisassa Valioliigassa ovat ailahdelleet. Nyt joukkueella on kuitenkin akuutti pistetarve, sillä hyvää loppukautta pelaava Chelsea on noussut uhkaamaan Liverpoolin neljättä sijaa ja Mestarien liigan paikkaa ensi kaudeksi. Liverpoolin tämän kauden Mestarien liiga-finaali Real Madridia vastaan pelataan vasta toukokuun lopulla, joten lepuuttamistarvetta ei vielä ole. Liverpool haluaa näyttää kotiyleisölleen vielä kerran upean maalishown ja kiittää näin upeasta kaudesta. Mohamed Salah vienee maalikuninkuuden, egyptiläinen on kolme maalia edellä Harry Kanea ennen viimeisiä pelejä.

Brightonin minimitavoite eli sarjapaikan uusiminen onnistui kuin onnistuikin. Upea alkukausi kantoi pisteiden valossa loppukevääseen asti, ja joukkue on sijoittumassa alempaan keskikastiin. Viimeiseen kuuteen peliin on tullut vain yksi voitto, mutta joukkue on taistellut lähes joka pelissä pisteistä. Tiivis puolustus ja taisteleva ilme on ollut joukkueen vahvuus. Ensi kautta ajatellen joukkue tarvitsee vahvistuksia, jos se haluaa kehittyä Valioliigassa. Myös vieraspelaamista pitää kehittää, vain kaksi vierasvoittoa koko kaudella on liian vähän.

Liverpoolilta sivussa ovat edelleen Joel Matip, Joe Gomez sekä Adam Bogdan.

Brightonilta puuttuu ainoastaan Steve Sidwell.

Arvio

Liverpoolin motivaatiota ei tarvitse paljoa kysellä, joukkue haluaa varmistaa Mestarien liigaan oikeuttavan sijoituksen kotiyleisönsä edessä viimeisellä kierroksella. Joukkueella on paras mahdollinen kokoonpano kentällä ja maaleja on luvassa.

Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat menneet Liverpoolille 5-1 ja 6-1, samankaltaiset lukemat nähtäneen jälleen.