Athletic Bilbao-Real Betis
Lauantaina 5.5 klo 17-15
La Liga

Lauantaina pelataan ensi kauden europaikkoja ajatellen La Ligassa kova kamppailu, kun eurounelmaa jahtaava Real Betis vierailee Athletic Bllbaon luona.

Bilbao pelaa ilman panosta lopppukauden pelit ja Real Betis puolestaan on pelannut huimaa loppukautta. Vierasvoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Real betis voittaa kertoimella 3.15!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Athletic Bilbao on varmistanut ensi kauden sarjapaikkansa jo hyvissä ajoin, ja viime viikkojen otteissa on näkynyt löysäilyä ja heikkoa pelaamista. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuottaneet vain yhden voiton, ja heikot tulokset ovat lukinneet joukkueen alempaan keskikastiin. Joukkueen puolustus on ollut tuuliajolla, edellisestä neljästä ottelusta kolmesti Bilbao on päästänyt kolme maalia ja tappiot ovat seuranneet toisiaan. Raul Garcia on joukkueensa paras maalintekijä kymmenellä osumallaan.

Real Betis jahtaa vimmaisesti tavoitteenaan olluttaa europaikkaa kaudeksi 2018-2019. La Ligassa peräti viidentenä oleva Betis on pelannut kuusi edellistä ottelua tappioitta, joista voittoja on peräti viisi. Puolustus on ollut erittäin tiivis ja hyökkäys on onnistunut juuri tarvittavan määrän jotta pisteitä on ropissut joukkueen laariin jo viikkojen ajan. Villareal hengittää viiden pisteen päässä, joten Betisillä on vielä pistetavoitteita loppukauden peleihin. Sergio Leon on joukkueensa tehokkain maalintekijä yhdellätoista maalillaan.

Bilbaolta sivussa on ainoastaan Balenziaga.

Real Betisin riveistä poissa jatkavat Zouhair Zou, Antonio Adan sekä Dani Gimenez.

Arvio

Real Betisin selkeä motivaatioetu ja loppukevään uskomaton lentokeli kääntävät vaa`an selkeästi vieralijoiden puolelle.

Betis nappaa vierasvoiton heikosti motivoituneen ja huonosti viime kieroksilla pelanneen Athletic Bilbaon kustannuksella ja on jälleen askeleen lähempänä eurounelmansa toteutumista.