Real Madrid-Bayern Munchen
Tiistaina 1.5 klo 21.45
Mestarien liiga

Mestarien liigan ensimmäinen finaalipaikka ratkeaa tiistai-iltana, kun Real Madrid kohtaa Bayern Munchenin kotikentällään.

Real Madridin vierasvoiton myötä Bayern joutuu hakemaan vierasmaaleja riskilläkin, joka takuulla avaa mahdollisuuksia isännille. Kotivoitolle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Real Madrid voittaa kertoimella 2.17!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Real pääsee unelmatilanteesta välierien kotiotteluunsa. 2-1 – vierasvoitto takaa joukkueelle kaikki avaimet finaalipaikan saavuttamiseen. Tulos tarkoittaa sitä että Bayern joutuu jossain vaiheessa avaamaan peliään ja Real pääsee lempipuuhaansa, eli iskemään nopeasti vastaan. Cristiano Ronaldo johtaa Mestarien liigan maalipörssiä ylivoimaisesti 15 osumallaan, ja Real on etenemässä historiallisesti kolmatta vuotta peräkkäin kilpailun finaaliin.

Bayern on tiukan paikan edessä. Bundesliigan mestaruuden jälleen voittanut joukkue joutuu vierasotteluun ilkeässä tilanteessa, jossa sen pitäisi tehdä vähintään kaksi vierasmaalia ja pitää samala oma maali puhtaana. Katseet kääntyvät erityisesti Robert Lewandowskiin, joka on toistaiseksi viimeisetellyt viisi osumaa tämän kauden Mestarien liigassa. Sanomattakin on selvää, että jos normaali peli ei tuota maaleja, joukkue joutuu ottamaan isojakin riskejä ottelun loppupuolella.

Kotijoukkueelta sivussa ovat tärkeät Nacho, Isco sekä Carlos Martinez.

Bayernilta sivussa ovat edelleen ykkösmaalivahti Manuel Neuer, Arturo Vidal, Jerome Boateng, Kingsley Coman sekä mahdollisesti Arjen Robben.

Arvio

 

Real Madrid on ollut jättiläisten kohtaamisissa viime vuosina niskan päällä voittaen neljä edellistä kohtaamista.

Real vie tälläkin kertaa kohtaamisen nimiinsä ja etenee jälleen Mestarien liigan finaaliin. Joukkueen kokoonpano ja ensimmäisen osa-ottelun tulos ovat liian iso vuori kiivettävänä Bayernille, vaikka se laadukas joukkue onkin.