Päivän varma: Swansean ja Southamptonin välillä tasaista huippukertoimella – päälle 50€ ilmaisvedot!

Swansea-Southampton
Tiistaina 8.5 klo 21.45
Valioliiga

Valioliigasssa pelataan tiistaina kutkuttava kamppailu, jossa kohtaavat tiukasti putoamiskamppailussa mukana olevat Swansea ja Southampton.

Kyseessä on klassinen kuuden pisteen kamppailu, jossa jokainen piste voi olla elintärkeä ensi kauden Valioliiga-paikkaa ajatellen. Ottelun tärkeydestä johtuen maalimäärä jäänee pieneksi, ja vähämaaliselle ottelulle löydätkin huippukertoimen Mr.Greenin kautta ja päälle vielä 50€ ilmaisvedot!

LYÖ VETOA: Swansea-Southampton alle 1.5 maalia – kerroin 3.00!

Lunasta samalla 50€ ilmaisvedot:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään
4. Ensimmäinen 25€ ilmaisveto hyvitetään ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua ja toinen ilmaisveto 7 päivän kuluttua tästä.

Swansea on ajautunut tappiokierteeseen juuri pahimpaan mahdolliseen aikaan. Kuusi ottelua ilman voittoa on suistanut Swansean ensimmäisen putoajan paikalle tasapistein Southamptonin kanssa. Swansean vaikea kausi kulminoituu maalinteon vaikeuteen, kaksi tehtyä maalia viidessä viimeisimmässä pelissä on auttamatta liian vähän. Pelkkä hyvä puolustustaistelu ei enää riitä. Jordan J. Ayew on joukkueensa paras maalintekijä seitsemällä osumallaan.

Southamptonissa surkutellaan vieläkin viikonlopun Valioliigakierroksen Everton-peliä, jossa joukkuuen 1-0 – johto vaihtui lisäajalla epäonniseen 1-1- tasapeliin. Menetetyt kaksi pistettä voivat pahimmillaan käydä todella kalliiksi. Joukkueen fanien ja omistajien puolesta on toivottava että joukkue on henkisesti pystynyt käsitelemään karmean petymyksen. Kaikki on kuitenkin omissa käsissä, sillä joukkue on ensimmäisen säilyjän paikalla paremman maalieron turvin ja sillä on vielä kaksi ottelua jäljellä napata pisteitä. Charlie Austin on Southamptonin paras maalintekijä myöskin seitsemällä osumallaan. Joukkueen vire on parempi kuin illan vastustajan, joukkue on yltänyt pisteille kolmesti neljässä viime pelissään, kruununa toissakierroksen Bournemouth-voitto.

Swansealta sivussa ovat Wilfried Bony, Leroy Fer sekä mahdollisesti Kyle Bartley.

SOuthamptonilta sivussa on ainoastaan Steven Davis.

Arvio

Ottelun tärkeyden vuoksi kumpikaan ei ota riskiä, tasapelikin olisi tyydyttävämpi tulos kuin tappio molemmille joukkueille.

Swansea ei ole voittanut viimeiseen kuuteen otteluun, ja Southamptonilla on parempi itseluottamus juuri nyt. Ottelu päättyy joko tasan tai vierasjoukkueen niukkaan yhden maalin voittoon.