Real Madrid saalistaa jo kolmatta peräkkäistä Mestarien liigan mestaruutta. Kaksiosaisessa välierässä Real Madrid pudotti Bayern Münchenin yhteismaalein 4-3.

Otteluparin ratkaissut osuma jää varmasti kummittelemaan Bayern Münchenin maalivahti Sven Ulreichia. Corentin Tolisso pelasi prässättynä hieman huonon syötön Ulreichille, mutta maalivahdin toiminta oli kuitenkin katastrofaalista. Benzema juoksi prässäämään Ulreichia ja lopulta pallo meni veskarin läpi, kun hän kaatui tavoitellessaan palloa.

Benzema oli yksi illan hahmoista. Koko kauden kovasti kritiikkiä saanut Benzema iski Realin molemmat osumat. Ensimmäisellä puoliajalla Benzema puski Marcelon keskityksestä pallon maaliin. Toinen osuma tuli lähes ilmaiseksi Ulreichin virheen seurauksena.

Bayern sai otteluun loistavan alun, kun jo kolmannella minuutilla Joshua Kimmich pääsi viimeistelemään lähietäisyydeltä. Toisella puoliskolla Real Madridin omistuspelaaja, mutta lainalla Bayernissa tällä hetkellä pelaava James Rodríguez toi vieraat tasoihin.

Bayern olisi napannut finaalipaikan, mikäli se olisi onnistunut tekemään vielä yhden maalin. Useista hyvistä tekopaikoista huolimatta Bayern joutui tyytymään 2-2-tasapeliin Santiago Bernabéulla.

Realin sankari Benzeman ohella oli myös loistavan pelin pelannut maalivahti Keylor Navas. Navas otti usean tärkeän torjunnan ja nimenomaan maalivahtipelissä oli iso ero suurseurojen välillä.

Vaikka tällä kertaa Cristiano Ronaldo ei maaleilla mässäillyt, niin mies teki silti historiaa. Ronaldosta tuli nimittäin kaikkien aikojen eniten Mestarien liigassa otteluita pelannut kenttäpelaaja. Ronaldolle voitto Bayernista oli 152. ottelu Mestarien liigassa. Kaikista pelaajista eniten Mestarien liigan otteluita on maalivahti Iker Casillasilla. Casillas on pelannut 167 ottelussa Mestarien liigassa.