Ruotsille paha takaisku – ”Italian kaataja” jää sivuun MM-kisoista

© Kuva: Getty Images

Ruotsille elintärkeän maalin MM-jatkokarsinnassa Italiaa vastaan tehnyt Jakob Johansson ei pysty osallistumaan ensi kesän MM-lopputurnaukseen. Asiasta uutisoi ruotsalainen Aftonbladet.

Myös Brasilia koki perjantaina kovan kolauksen, kun tähtipuolustaja Dani Alvesin kerrottiin missaavan MM-kisat vamman takia, lue lisää tästä.

Johansson oli Ruotsin juhlittu sankari, kun hän teki 1-0-voittomaalin ensimmäisessä osaottelussa Italiaa vastaan. Toinen osaottelu päättyi maalittomaan tasapeliin ja Ruotsi eteni sensaatiomaisesti MM-kisojen lopputurnaukseen.

AEK Ateenan keskikenttäpelaaja Johansson kertoi Aftonbladetille perjantai-iltana, että kisat jäävät  hänen osalta väliin.

– Totta kai tuntuu pahalta, mutta toisaalta se ei ole mitenkään erityisen yllättävää. Olisi pitänyt tapahtua melko paljon, jotta se olisi ollut mahdollista, Johansson kertoi tekstiviestitse.

Johansson loukkantui nimenomaan toisessa osaottelussa Italiaa vastaan, eikä ole sen jälkeen pelannut seurajoukkueensa AEK:n paidassa. Johanssonin vasen polvi murtui ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon jo 19. peliminuutilla.

– Tässä ei voi nyt oikein muuta tehdä kuin pitää peukkuja joukkueelle kotisohvalta. Minun täytyy nyt tehdä kovasti töitä, jotta olisin kunnossa ensi kaudella, Johansson kirjoitti.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!