Argentiina-Kroatia
Torstaina 21.6 klo 21.00
MM-kisat

Argentiina ja Kroatia iskevät yhteen torstai-illan huippukamppailussa. Lohkoa voi sekoittaa vielä Islanti, joten etenkin Argentiina tarvitsee vielä pisteitä alkulohkon kamppailuista.

Vaisu Argentiina

Argentiina lähtee kisoihin kuin kisoihin yhtenä suosikeista, mutta viime vuosina joukkue on esiintynyt arvokisoissa haluttomasti ja pelannut ultravarovaista peliä. Toki edellisten MM-kisojen hopea oli komea suoritus, mutta joukkueen pelitapa ja vaikeudet turnauksen varrella jättivät ikävän sivumaun.

Maansa ehdoton tähtipelaaja Lionel Messi tietää olevansa miljoonien fanien silmätikkuna, joka varmasti lisää paineita kokeneen pelimiehen harteille. Messi ja Agentiina ovat joutuneet pettymään MM-turnauksissa sekä Copa Americassa, ja edelleen jokin tuntuu jarruttavan joukkueen peliä. Avauspelin 1-1-tasapeli Islantia vastaan vaikeutti joukkueen matkaa huomattavasti, mutta kaikki on vielä omissa käsissä.

Kroatia aloitti turnauksen rutiininomaisella 2-0- voitolla Nigeriasta. Joukkue voi lähteä Argentiinaa vastaan rennolla asenteella ja jopa hakemaan tasapelipistettä, mikä veisi sen hyvin lähelle jatkopaikkaa. Kroatia ei ota riskejä pelin sisällä, vaan joukkue etenee puolustus edellä ja hakee kärsivällisesti maalipaikkoja.

Ottelusta on odotettavissa hyvin tasainen ja ennenkaikkea vähämaalinen. Molemmat joukkueet passailevat ja odottavat toisen virhettä. Periaatteessa tasapeli kelpaa molemmille, tappiota vältellään viimeiseen asti. Messin ja Argentiina vaikeuden jatkuvat edelleen, mutta tasapeli on hyvinkin mahdollinen lopputulos.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi:Argentiina-Kroatia X – kerroin 5.30 (normaalisti 3.15!)

Jos ottelu päättyy tasan, saat näin 20€ panoksella 106€ voiton!