© Kuva: Getty Images

AS Roma nappasi Italian maajoukkuepelaajan riveihinsä pilkkahinnalla

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Atalantan keskikenttäpelaaja Bryan Cristante liittyy AS Romaan vuoden lainasopimuksella, jossa on mukana 15 miljoonan euron osto-optio.

Roma maksaa Atalantalle lainasopimuksesta viisi miljoonaa euroa. Giallorossilla on mahdollisuus käyttää osto-optio ensi vuonna, jos tietyt urheilulliset tavoitteet täyttyvät seuran ja pelaajan kohdalla.

Cristante, 23, on jo päässyt Roman kanssa yhteisymmärrykseen sopimuksesta, joka ulottaa kesään 2023.

– Olen todella tyytyväinen, sillä Roma oli aina tavoitteeni. Molemmilla osapuolilla oli vahvaa halukkuutta löytää yhteisymmärys, ja onnistuimme siinä nopeasti, iloitsee Cristante uuden seuransa tiedotteessa.

Cristante on edustanut Italian maajoukkuetta jokaisessa ikäluokassa. Hän sai A-maajoukkuedebyyttinsä lokakuussa harjoitusottelussa Albaniaa vastaan.

– Bryanin sopimuksen myötä olemme hankkineet yhden Italian lupaavimmista keskikenttäpelaajista. Toivomme, että hänestä tulee tulevaisuudessa yksi Roman ja maajoukkueen tukipilareista, hehkuttaa Roman urheilutoimenjohtaja Monchi.

Cristante on AC Milanin kasvatti, joka sai debyyttinsä Rossonerin edustusjoukkueessa jo 16-vuotiaana. Hän on edustanut urallaan myös Benficaa, Palermoa, Pescaraa ja viimeisimpänä Atalantaa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon