Asiantuntija: Shokkipäätös jättää Espanjan maajoukkueen päättömäksi – ”Se muuttaa kaiken”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Sky Sportsin espanjalaisen jalkapallon asiantuntija Guillem Balagué arvioi, että shokkipotkut saaneen päävalmentajan Julen Lopeteguin jatkaminenkin olisi jättänyt Espanjan maajoukkueen heikompaan asemaan.

Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtaja Luis Rubiales päätti erottaa Lopeteguin, koska tämä sopi Real Madridin kanssa valmentajapestistä liiton selän takana.

– Lopeteguin pitäminen olisi joka tapauksessa jättänyt Espanjan heikoksi, koska hän ei voi pyytää pelaajia unohtamaan kaiken ja sanoa kaiken keskittymisen olevan MM-lopputurnauksessa, koska hän on itse neuvotellut Real Madridin kanssa. Mutta nyt se jättää Espanjan päättömäksi, Balagué toteaa.

Hänen mukaansa pelaajat haluavat, että kaikki sujuisi arvoturnauksessa rauhallisesti ja organisoidusti.

– Espanjan kohdalla oli harjoituspelien jälkeen pientä keskustelua esimerkiksi siitä, käytämmekö ysipaikan pelaajaa, peluutammeko David Silvaa oikealla vai vasemmalla, tarvitseeko Sergio Busquets jonkun rinnalleen ja jos hän loukkaantuu, kuka on korvaaja. Nyt nuo eivät vaikuta kovin tärkeiltä päätöksiltä, mutta niillä on valtava vaikutus siihen, miten joukkue suoriutuu.

Balagué muistuttaa, että Lopeteguin suosikki ysipaikalla oli Diego Costa. Nähtäväksi jää, ottaako paikan esimerkiksi Iago Aspas tai pelaako joukkue kokonaan ilman puhdasta kärkimiestä.

– Se muuttaa kaiken ja vaikuttaa dynamiikkaan. Siitä ei ole epäilystäkään.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!