Barcelonan huipputoppari puhui rehellisesti Espanjan päävalmentaja Julen Lopeteguin potkuista

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Espanja pelasi avausottelussaan Portugalin kanssa 3-3-tasapelin MM-kisoissa perjantai-iltana. Espanjan valmistautuminen kisoihin on ollut melkoista turbulenssia.

Barcelonassa seuratasolla pelaava Gerard Piqué puhui rehellisesti Portugali-ottelun jälkeen päävalmentaja Julen Lopeteguin potkuista. Espanja erotti Lopeteguin, kun hän oli neuvotellut Espanjan jalkapalloliiton selän takana Real Madridin kanssa. Lopulta Real Madridin julkistus siitä, että Lopetegui on joukkueen uusi päävalmentaja, aiheutti Lopeteguille potkut Espanjan peräsimestä.

– Se oli tilanne, jota kukaan ei toivonut. MM-kisat olivat juuri alkaneet. Kun turnaus on ohi, tulee aika, jolloin sitä voi katsoa uudelleen. Nyt siitä puhuminen täytyy pitää minimissä ja keskittyä jalkapalloon. Oli useita tapaamisia eri ihmisten kanssa ja liiton johtaja (Luis Rubiales) teki päätöksen ja kaikki asiat pysyvät joukkueen sisällä, Pique sanoi AS:lle.

Lopeteguin sopimus Real Madridin kanssa ei häirinnyt Piquetä.

– Neuvottelut Real Madridin kanssa eivät haitanneet minua. Se on selvää. Siitä, miten asia hoidettiin, voidaan keskustella. Siihen on miljoonia mielipiteitä ja liiton johtaja ei pitänyt siitä ja teki päätöksensä, Pique sanoi.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!