Barcelonan huipputoppari puhui rehellisesti Espanjan päävalmentaja Julen Lopeteguin potkuista

© Kuva: Getty Images

Espanja pelasi avausottelussaan Portugalin kanssa 3-3-tasapelin MM-kisoissa perjantai-iltana. Espanjan valmistautuminen kisoihin on ollut melkoista turbulenssia.

Barcelonassa seuratasolla pelaava Gerard Piqué puhui rehellisesti Portugali-ottelun jälkeen päävalmentaja Julen Lopeteguin potkuista. Espanja erotti Lopeteguin, kun hän oli neuvotellut Espanjan jalkapalloliiton selän takana Real Madridin kanssa. Lopulta Real Madridin julkistus siitä, että Lopetegui on joukkueen uusi päävalmentaja, aiheutti Lopeteguille potkut Espanjan peräsimestä.

– Se oli tilanne, jota kukaan ei toivonut. MM-kisat olivat juuri alkaneet. Kun turnaus on ohi, tulee aika, jolloin sitä voi katsoa uudelleen. Nyt siitä puhuminen täytyy pitää minimissä ja keskittyä jalkapalloon. Oli useita tapaamisia eri ihmisten kanssa ja liiton johtaja (Luis Rubiales) teki päätöksen ja kaikki asiat pysyvät joukkueen sisällä, Pique sanoi AS:lle.

Lopeteguin sopimus Real Madridin kanssa ei häirinnyt Piquetä.

– Neuvottelut Real Madridin kanssa eivät haitanneet minua. Se on selvää. Siitä, miten asia hoidettiin, voidaan keskustella. Siihen on miljoonia mielipiteitä ja liiton johtaja ei pitänyt siitä ja teki päätöksensä, Pique sanoi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.