HJK:ta odottaa Mestarien liigan toisella karsintakierroksella kova vastus – näin paljon HJK rikastuisi toisesta karsintakierroksesta

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Tiistaina arvottiin HJK:lle Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen vastustaja. Vastaan tulee färsaarelainen Víkingur. Mikäli HJK selvittää ensimmäisen kierroksen, toisella kierroksella vastaan tulee jo Valko-Venäjän suurseura BATE Borisov.

Ensimmäisen kierroksen arpaonnea voidaan pitää hyvänä, sillä vastustaja Víkingur on ennakkoon HJK:ta heikompi joukkue. Toisella kierroksella sitten HJK saa lyödä jo nappisuorituksen pöytään, mikäli jatkoon haluaa. BATE pelasi viime kaudella Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. BATE:ssa pelaa myös suomalaispelaaja Jasse Tuominen.

HJK nettoaa ensimmäisestä karsintakierroksesta 280 000 euroa. Jos HJK selvittää Víkingurin, tulee kassaan 380 000 eurolla. Joten voittamalla Víkingurin, HJK tienaa yhteensä 660 000 euroa.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!