Islannin ja Kroatian välillä nähdään maaleja – upea kerroin houkuttaa pelaamaan maalijuhlaa!

Islanti-Kroatia
Tiistaina 26.6 klo 21.00
MM-kisat

D-lohkon jatkopaikat jaetaan tiistaina. Islannilla on sauma venyä historiallisesti 16 parhaan maan joukkoon voittamalla lohkovoiton jo varmistaneen Kroatian.   

Islanti lyö kaiken peliin

Islannilla on kaikki vielä omissa käsissään D-lohkon toisen jatkopaikan suhteen. Voitto Kroatiasta toisi sille mahdollisesti lohkon toisen sijan, riippuen toki myös lohkon toisen ottelun Nigerian ja Argentiinan välillä.

Islanti sortui Nigeriaa vastaan virheisiin jotka kostautuivat maalien muodossa. Avauspelin 1-1-tasapeli Argentiinaa vastaan antaa kuitenkin joukkueelle vielä mahdollisuuden kiharaisessa lohkossa. Islannin joukkue on sitoutunut täysin luotuun pelitapaan, erikoistilanteisiin ladataan kaikki mahdollinen ja pelaajat tekevät töitä valtavia määriä kentällä. Resepti, jolla Islanti on yllättänyt ennenkin.

Kroatin MM-turnaus on edennyt onnellisten tähtien alla. Voitot Nigeriasta ja Argentiinasta ovat tuoneet joukkueelle lohkovoiton jo ennen viimeistä alkulohkokierrosta. Joukkue pelaa erittäin tiivistä peliä, josta kertoo nolla päästettyä maalia turnauksessa. Luka Modric on ollut odotetusti joukkueensa parhaimmistoa keskikentällä, kaksi maalia yhtä monessa ottelussa on loistava esimerkki pelaajan tärkeydestä.

Lohkovoiton varmistuttua Kroatian luotsi Zlatko Dalic vihjasi jopa kuuden avainpelaajan lepuutuksesta alkulohkon päätöspelissä. Dalic haluaa varmistaa joukkueensa iskukyvyn neljännesvälierissä, joten Kroatian kokoonpano kannattaa tarkistaa vielä ennen ottelun alkua.

Islannin pakkovoitto ja Kroatian mahdollinen kokoonpanon kierrättäminen antavat herkullisen lähtökohdan otteluun. Luvassa on viihdyttävä ja maalirikas ottelu, sillä Islanti ottanee riskiä tarpeen vaatiessa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Islanti-Kroatia yli 2.5 maalia – kerroin 3.60 (normaalisti 2.30!)

JOS SINULLA EI OLE VIELÄ TILIÄ, HYÖDYNNÄ ENSIN TÄMÄ MAHTAVA LIITTYMISTARJOUS! SAAT ISLANNIN VOITOSTA JÄTTIKERTOIMEN 50,00!