Italian maajoukkuemies Napoliin – kapteeni ja pitkäaikainen luottomies lähtökuopissa

© Kuva: Getty Images
Torstaina pelataan Eurooppa-liigaa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!

Napoli on vahvistanut rivejään Bolognasta saapuvalla Italian maajoukkuehyökkääjä Simone Verdillä. Oikealla laidalla parhaiten viihtyvästä AC Milanin kasvatista maksetaan siirtokorvauksena 25 miljoonaa euroa – miljoona per miehen ikävuosi. Sillä summalla Verdi on Napolin seurahistorian kolmanneksi kallein pelaaja.

Päättyneellä kaudella Verdi teki Bolognalle Serie A:ssa kymmenen maalia, ja syötti toiset kymmenen.

Napoli tavoittelee Transfermarktin mukaan myös Real Betisin 22-vuotiasta keskikenttäpelaajaa Fabian Ruizia. Ruizin sopimuksessa on 30 miljoonan euron ulosostohinta, mutta Napoli yrittää vielä neuvotella hintaa hiukan alaspäin.

Ruizin kosiskelut viittaavat yhä vahvemmin siihen, että Napolissa yli kymmenen vuotta pelannut Marek Hamsik on lähtökuopissa. Slovakialainen joukkueen kapteeni on huhujen mukaan kiinnostunut siirrosta Kiinaan.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Torstaina pelataan Eurooppa-liigaa! Lue vihje ja lunasta mojova talletusbonus!