Argentiinan kisat ovat jäämässä lyhyiksi. Kroatia voitti torstai-iltana Argentiinan maalein 3-0. Jatkopaikka ei ole enää Argentiinan omissa käsissä.

Kroatia siirtyi johtoon toisella puoliajalla, kun Argentiinan maalivahti Willy Caballerolle sattui todellinen emämunaus. Caballeron purkupallo epäonnistui totaalisesti ja Ante Rebić laukoi pallon ilmasta maaliin, lue lisää tästä.

Siihen taisi katketa myös Argentiinan selkäranka ja usko voittoon. Argentiinan pelaaminen ei oikeastaan missään vaiheessa ollut kovin tehokasta. Selkeät pelinavaamisen mallit puuttuivat täysin.

Naula arkkuun tuli 80. minuutilla, kun Real Madridin supertähti Luka Modrić tykitti upealla laukauksella pallon ohi Caballeron.

Kroatian toisen maalin jälkeen Argentiinan pelaajat alkoivat turhautua. Nicolas Otamendi teki ruman tempun, kun Ivan Rakitić kaatui maahan, Otamendi tykitti pallon suoraan maassa makaavan Rakitićin päähän. Turhautumista lisäsi varmasti myös se, että avauspuoliskolla Kroatian pelaajat antoivat todella kovia taklauksia.

Viimeinen osuma kuvasti oikeastaan koko Argentiinan joukkuetta näissä MM-kisoissa. Koko joukkue luovutti ennen kuin Rakitić sijoitti pallon maaliin. Myös Lionel Messi katsoi tilannetta seisovin jaloin vierestä.

Argentiinalla on nyt kahden ottelun jälkeen kasassa yksi piste ja viimeisessä ottelussa se kohtaa Nigerian. Kroatia varmisti voitolla jatkopaikan. Argentiinan jatkopaikan kannalta perjantaina käytävällä Nigerian ja Islannin välisellä ottelulla on erittäin suuri merkitys.