Juventus iskemässä maalivahtimarkkinoilla – ”Vain ajan kysymys”

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!

Italialaismedia – arvostettu Gazzetta Dello Sport etunenässä – kertoo, että Juventus on hyvin lähellä hankkia seuraajan legendaariselle Gianluigi Buffonille. 40-vuotias Buffon hyvästeli ”Vanhan rouvan” tämän kauden päätteeksi 17 vuoden jälkeen, vaikka pohtiikin yhä uransa jatkoa jossain Italian ulkopuolella. Huhut vievät Buffonia etenkin PSG:hen.

Italialaislähteiden mukaan Juventuksen uusi maalivahti on 25-vuotias Mattia Perin. Perin on vartioinut paria lainapestiä lukuun ottamatta Genoan maalia vuodesta 2008 lähtien, mutta nyt hän on lähellä hyppäystä huomattavasti suuremmille näyttämöille.

Juventus ja Genoa ovat tiettävästi päässeet sopuun yhteensä 15 miljoonan euron siirtosummasta, mutta epäselvyyttä on yhä maksun yksityiskohdista. Todennäköisimmin Genoa kuittaa Perinistä välittömästi 11 miljoonaa, ja myöhemmin mahdollisesti 4 miljoonaa lisää erilaisina menestysbonuksina.

Perinin uskotaan allekirjoittavan viisivuotisen sopimuksen, joka tuo tälle vuositasolla 2,5 miljoonaa euroa palkkaa.

Periniä on pidetty Italian jalkapallon suurlupauksena, joka debytoi alle 21-vuotiaiden maajoukkueessakin vain 17-vuotiaana. Loukkaantumiset ovat kuitenkin jarruttaneet kehitystä. Vuosina 2016 ja 2017 hän koki kaksi vakavaa polven ristisidevammaa.

Perinillä on pelattuna yksi A-maaottelu vuonna 2014, mutta toisen maaottelun uskotaan tulevan tilille maanantaina Hollantia vastaan. Serie A:ssa pelaamissaan 177 ottelussa hän on pitänyt nollan 49 kertaa.

Perinin lisäksi Juventuksessa jatkaa myös 28-vuotias puolalainen Wojciech Szczesny, jonka kanssa italialainen tulee peliajasta kamppailemaan.

Lähde: Transfermarkt

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus HJK:n uudesta alusta!