Lähde: Lähellä oleva siirto tekemässä Teemu Pukista miljonäärin – kiinnostusta ollut myös Venäjältä ja Kiinasta

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Brøndbyssä viimeiset neljä kautta maaleja tykittänyt Teemu Pukki ei näillä näkymin jatka uraansa Tanskassa. Tanskalainen B.T.-lehti kertoo, että Pukin siirto kreikkalaisen PAOK:n riveihin on todella lähellä. Myös kreikkalainen SDNA-sivusto vahvistaa neuvottelut PAOK:n kanssa.

Brøndby tarjosi Pukille uutta jatkosopimusta, jolla suomalaishyökkääjä olisi tuplannut palkkansa ja hänestä olisi tullut yksi Tanskan Superliigan parhaiten palkatuista pelaajista. Pukki kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, jonka jälkeen myös Brøndbyssä on reagoitu.  Brøndby on nimittäin jo hankkinut riveihinsä 28-vuotiaan kroatialaishyökkääjä Ante Ercegin.

Pukki sen sijaan on jatkamassa uraansa muualla. B.T.:n mukaan Pukki on saanut tarjouksia muun muassa Kiinasta ja Venäjältä, mutta lopullinen päätös on kallistumassa Kreikkaan ja viime kaudella toiseksi sijoittuneeseen PAOK:iin. Pukki pääsee siirtymään ilmaiseksi, koska hänen sopimuksensa Brøndbyn kanssa päättyy kesäkuun viimeinen päivä.

Palkka on nousemassa myös melkoisesti. Tanskalaislehden mukaan Pukki tienaisi uudella sopimuksellaan vuodessa peräti 12 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin 1,6 miljoonaa euroa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Valioliigassa Chelsea isännöi Manchester Unitedia! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!