Lähde: Lähellä oleva siirto tekemässä Teemu Pukista miljonäärin – kiinnostusta ollut myös Venäjältä ja Kiinasta

© Kuva: Juha Tamminen

Brøndbyssä viimeiset neljä kautta maaleja tykittänyt Teemu Pukki ei näillä näkymin jatka uraansa Tanskassa. Tanskalainen B.T.-lehti kertoo, että Pukin siirto kreikkalaisen PAOK:n riveihin on todella lähellä. Myös kreikkalainen SDNA-sivusto vahvistaa neuvottelut PAOK:n kanssa.

Brøndby tarjosi Pukille uutta jatkosopimusta, jolla suomalaishyökkääjä olisi tuplannut palkkansa ja hänestä olisi tullut yksi Tanskan Superliigan parhaiten palkatuista pelaajista. Pukki kuitenkin kieltäytyi tarjouksesta, jonka jälkeen myös Brøndbyssä on reagoitu. Brøndby on nimittäin jo hankkinut riveihinsä 28-vuotiaan kroatialaishyökkääjä Ante Ercegin.

Pukki sen sijaan on jatkamassa uraansa muualla. B.T.:n mukaan Pukki on saanut tarjouksia muun muassa Kiinasta ja Venäjältä, mutta lopullinen päätös on kallistumassa Kreikkaan ja viime kaudella toiseksi sijoittuneeseen PAOK:iin. Pukki pääsee siirtymään ilmaiseksi, koska hänen sopimuksensa Brøndbyn kanssa päättyy kesäkuun viimeinen päivä.

Palkka on nousemassa myös melkoisesti. Tanskalaislehden mukaan Pukki tienaisi uudella sopimuksellaan vuodessa peräti 12 miljoonaa Tanskan kruunua eli noin 1,6 miljoonaa euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.