Egyptin MM-kisat ovat menneet kehnosti tai ainakin odotuksiin nähden huonommin. Yksi syy saattaa olla siinä, ettei Mohamed Salah kuntoutunut ajoissa turnaukseen. Salahista liikkuu tällä hetkellä vahvoja huhuja, joiden mukaan hän olisi lopettamassa pelit maajoukkueessa.

Egypti on hävinnyt molemmat alkulohkon ottelunsa Venäjälle ja Uruguaylle. Lohkon viimeisessä ottelussa Egypti kohtaa Saudi-Arabian ja se saattaa olla Salahin viimeinen ottelu maajoukkueessa, mikäli on uskominen ESPN:n ja CNN:n uutisointiin.

CNN uutisoi ensin ja sen jälkeen ESPN vahvisti tiedot omiin lähteisiinsä vedoten, että Salah harkitsee lopettamista poliittisten syiden takia. Salah ei ole ollut tyytyväinen siihen, että hänet vedettiin politiikkaan mukaan.

Salah kuvattiin muun muassa yhdessä Tšetšenian kiistellyn johtajan Ramzan Kadyrovin kanssa. Egyptin joukkue on pitänyt turnauksen ajan majapaikkaa Tšetšeniassa ja Kadyrov antoi Salahille tasavallan kunniakansalaisuuden.

Egyptin jalkapalloliitto kumosi väitteet Salahin lopettamisesta.

– Väitteet siitä, että Salah haluaisi jättää maajoukkueen, ovat täysin vääriä. Mo on yhä meidän kanssamme ja hän on onnellinen täällä. Hän syö ja nauraa joukkuekavereidensa kanssa. Hän harjoittelee hyvin, joten mitään ongelmia ei ole, Egyptin liitto rauhoitteli huhuja.