Lähde: PSG:ssä vähälle vastuulle jäänyt hyökkäävä keskikenttäpelaaja siirtymässä AS Romaan

© Kuva: Getty Images

Goal uutisoi, että Paris Sain-Germainin hyökkäävä keskikenttäpelaaja Javier Pastore olisi siirtymässä AS Romaan. Sivuston mukaan Pastore matkustaa maanantaina Italiaan ja lääkärintarkastus on vuorossa tiistaina.

Pastore jäi viime kaudella tähti pursuavan PSG:n riveissä vähälle vastuulle. Peliaikaa tuli lopulta vain 26 sarjaottelussa, ja suurimmassa osassa Pastore tuli vaihdosta kentälle. Sarjassa Argentiinan MM-kisajoukkueesta pudotettu Pastore teki neljä maalia.

Uusi alku 29-vuotiaan pelaajan uralle on löytymässä Roomasta, jossa tarjolla on suurempi vastuu. Pastoren siirtosumman kerrotaan olevan arviolta 20 miljoonaa euroa, joiden lisäksi erinäisistä bonuksista voi vielä kertyä neljä miljoonaa euroa.

Roma on ollut siirtomarkkinoilla varsin aktiivinen. Seura on jo hankkinut superlupaus Justin Kluivertin sekä 21-vuotiaan Ante Ćorićin. Myös toiseen suuntaan on ollut liikehdintää. Keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan on siirtymässä Interiin ja brassimaalivahti Alisson on siirtymässä myös pois Romasta. Vahvimmin MM-kisoissa pelaavan maalivahdin perässä on Real Madrid ja viimeisimpänä myös Chelsea.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!