Malmö FF:n miljoonahankinnalle vankilatuomio alaikäisen raiskauksesta

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Ruotsin Allsvenskanissa pelaavan Malmö FF:n sopimuspelaaja Kingsley Sarfo on tuomittu kahdeksi vuodeksi ja kahdeksaksi kuukaudeksi vankilaan sekä karkotettu maasta, kertoo ruotsalaislehti Aftonbladet.

Sarfon katsottiin syyllistyneen kahdesti alaikäisen raiskaukseen Ruotsissa. Tapahtumat sijoittuvat syyskuuhun 2016 sekä kesäkuuhun 2017, jolloin tyttö oli 14-vuotias. Sarfo myönsi harrastaneensa seksiä tytön kanssa, mutta kertomansa mukaan hän ei tiennyt tytön olevan alle 15-vuotias.

Tyttö tuli raskaaksi ja Sarfo olisi pyytänyt tyttöä tekemään abortin, jonka jälkeen tytön äiti oli tehnyt asiasta rikosilmoituksen. Sarfo tuomittiin syylliseksi ja hän joutuu vankeustuomion lisäksi maksamaan 150 000 kruunun (noin 14 600 euron) vahingonkorvaukset.

Ghanan maajoukkuetta urallaan edustanut Sarfo ei ole pelannut oikeuskäsittelyn takia tällä kaudella peliäkään. Malmö osti Sarfon heinäkuussa 2017 Siriuksesta noin 1,45 miljoonalla eurolla. Malmön toimitusjohtaja Niclas Carlnén sanoi aiemmin, että mikäli Sarfo tuomitaan, hänen pelaajasopimuksensa purkautuu.

– Sanotaan näin: Ihminen, joka joutuu vankilaan vakavien rikosten takia, ei voi edustaa seuraa, Carlnén sanoi aiemmin Aftonbladetin mukaan.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!