© Kuva: Getty Images

Meksikolle viime hetken takaisku – luottopuolustaja ulos MM-joukkueesta

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon

Meksiko joutuu tulemaan MM-kisoissa toimeen ilman luotettavaa keskuspuolustajaansa Diego Reyesiä. 25-vuotias Porton toppari ei toipunut riittävän nopeasti takareisivammastaan, ja joutui jäämään sivuun.

Reyesin korvaa joukkueessa Pachucan 22-vuotias Erick Gutiérrez, joka matkusti varamiehen roolissa joukkueen mukana jo aiemmin Eurooppaan.

6.5. Portugalin liigan ottelussa Porto-Feirense loukkaantunut Reyes teki parhaansa ehtiäkseen kisakuntoon ja harjoitteli myös tiistaina Meksikon joukkueen mukana. Lopulta pelaaja päätti kuitenkin yhdessä valmennusryhmän kanssa tehdä tilaa terveemmälle miehelle.

– Tein päätöksen, joka sattuu sieluuni, mutta luulen, että se on pelikaverieni parhaaksi, koska en ole varma, pääsenkö parhaaseen iskuuni näin lyhyessä ajassa, Reyes kirjoitti lehdistötiedotteessaan.

53 A-maaottelua pelannut Reyes on nuoresta iästään huolimatta jo todella kokenut maajoukkuepelaaja. Reyes oli mukana vuoden 2012 mestaruuden voittaneessa olympiajoukkueessa, vuoden 2014 MM-kisoissa ja kahdessa edellisessä Confederations Cupissa. Hän on kantanut maajoukkueessa ajoittain myös kapteenin nauhaa.

Meksiko pelaa MM-kisoissa samassa alkulohkossa Saksan, Ruotsin ja Etelä-Korean kanssa.

Voita 2 hengen matka Mestarien liigaan!

• Pääpalkinto: 2 hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin
• Lisäpalkinto: viikoittain arvotaan 50€ lahjakortti Alkoon