Meksikon MM-ryhmän tähdet irvokkaissa juhlissa – kotona riittää seliteltävää

© Kuva: Getty Images

Meksiko pelaa MM-kisojen ensimmäisen ottelunsa ensi viikon sunnuntaina Saksaa vastaan, mutta joukkue saa valmistautua kisoihin melkoisen kohun keskellä. Kahdeksan joukkueen pelaajaa kun hyvästeli kotimaansa irvokkailla juhlilla, joihin kutsuttiin kunniavieraiksi 30 maksettua seuralaista.

Juhlat, jotka järjestettiin viime lauantaina, eivät luonnollisestikaan pysyneet Meksikon lehdistöltä salassa. Meksiko oli juuri pelannut viimeisen harjoitusottelunsa kotimaassa (1-0 -voitto Skotlannista), ja vain puolitoista tuntia myöhemmin (klo 22.30 paikallista aikaa) pelaajat alkoivat saapua yksityiseen kiinteistöön ylellisessä Lomas de Chapultepecin kaupunginosassa.

Bileisiin osallistui joukko Meksikon maajoukkueen suurimpia tähtiä, sillä läsnä olivat maalivahti Guillermo Ochoa, Eintracht Frankfurtin luottomies Carlos Salcedo, keskikentän Héctor Herrera ja Marco Fabián, hyökkääjä Raúl Jiménez, veljekset Giovani ja Jonathan dos Santos, huippulupaus Jesús ”Tecatito” Corona sekä Jesús Gallardo.

Puolenyön ja aamukahden välillä taksit alkoivat tuoda juhliin naisväkeä, kaikkiaan noin 30 seuralaista. Osa pelaajista poistui kemuista aamuneljältä, mutta viimeiset viipyivät aina iltapäivään klo 16:een saakka.

Vaikka juhlat olivat osoitus pelaajien epäkypsyydestä ja epäammattimaisuudesta, ei maan jalkapalloliitto rankaise joukkuetta. Kekkerit kun pidettiin pelaajien vapaa-ajalla ja heidän piti ilmoittautua edustustehtäviin vasta sunnuntaina klo 19. Kovin hyvästä valmistautumisesta toiminta ei kuitenkaan kieli, ja kotona pelaajilla lienee enemmänkin seliteltävää.

– Keskustelu arvoista on kokonaan toinen juttu. En tuomitse pelaajia, sillä he tekivät henkilökohtaisen päätöksen, Meksikon jalkapalloliiton pääsihteeri Guillermo Cantú kommentoi.

– Olimme sopineet, että he saavat viettää vapaa-aikansa ennen matkaa vapaasti katsomallaan tavalla. Vapaus on kuitenkin monimutkainen teema.

– Vapauteen liittyy tiettyjä riskejä, eikä kyse ole siitä pidämmekö siitä vaiko emme. Selvää on kuitenkin, että se oli heidän vapaapäivänsä eikä heiltä jäänyt yksiäkään harjoituksia väliin.

Meksiko pelaa vielä lauantaina harjoitusottelun Tanskaa vastaan.

Lähde: Diario de México, TV Notas ja Mediotiempo


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.