MM-kisojen ensimmäinen maaliton tasapeli sai katsomossa ja somessa täystyrmäyksen: ”Näytti niin sovitulta nollanollalta”

© Kuva: Getty Images

Tanska ja Ranska pelasivat tiistaina turnauksen ensimmäisen maalittoman tasapelin. Venäjän MM-turnauksessa ehdittiin pelata historialliset 37 ottelua ennen ensimmäistä 0-0-tulosta. Sosiaalisessa mediassa maaliton tasapeli ei saanut kovin juhlavaa vastaanottoa.

Tulos oli käytännössä molemmille mieleinen, sillä Ranska varmisti tasapelillä lohkovoiton ja Tanska selvisi lohkon toiseksi. Toisaalta Peru kuritti samaan aikaan Australiaa, joten Tanska olisi voinut hyvin hieman riskeerata lohkovoiton tavoittelussa, mutta sellaista ei ikinä nähty.

KATSO LOHKOTILANTEET

Twitterissä sopuisa tasapeli sai kritiikkiä.

– Ensimmäistä jaksoa en nähnyt, mutta tämä toinen näytti niin sovitulta nollanollalta, kun vaan voi. Ei siinä, molemmille kelvannee, Iikka Piiroinen kirjoitti.

Myös kannattajat antoivat oman mielipiteensä kuulua stadionilla. Yleisö vihelsi kovaan ääneen ottelun loppuhetkillä, kun kumpikaan joukkue ei oikein edes yrittänyt ratkaista ottelua.

– Yleisöltä ainoa oikea reaktio (viheltäminen). Surkea esitys. Sanotaanko, että sopuisa, Jussi Varjus kritisoi.

Lisää Twitter-reagointeja alla:


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.