Tanska ja Ranska pelasivat tiistaina turnauksen ensimmäisen maalittoman tasapelin. Venäjän MM-turnauksessa ehdittiin pelata historialliset 37 ottelua ennen ensimmäistä 0-0-tulosta. Sosiaalisessa mediassa maaliton tasapeli ei saanut kovin juhlavaa vastaanottoa.

Tulos oli käytännössä molemmille mieleinen, sillä Ranska varmisti tasapelillä lohkovoiton ja Tanska selvisi lohkon toiseksi. Toisaalta Peru kuritti samaan aikaan Australiaa, joten Tanska olisi voinut hyvin hieman riskeerata lohkovoiton tavoittelussa, mutta sellaista ei ikinä nähty.

KATSO LOHKOTILANTEET

Twitterissä sopuisa tasapeli sai kritiikkiä.

– Ensimmäistä jaksoa en nähnyt, mutta tämä toinen näytti niin sovitulta nollanollalta, kun vaan voi. Ei siinä, molemmille kelvannee, Iikka Piiroinen kirjoitti.

Iikka Piiroinen

@IPiiroinen
Ekaa jaksoo en nähny, mutta tää toka näytti niin sovitulta nollanollalta kun vaan voi. Ei siinä, molemmille kelvannee.
#MMfutis

Myös kannattajat antoivat oman mielipiteensä kuulua stadionilla. Yleisö vihelsi kovaan ääneen ottelun loppuhetkillä, kun kumpikaan joukkue ei oikein edes yrittänyt ratkaista ottelua.

– Yleisöltä ainoa oikea reaktio (viheltäminen). Surkea esitys. Sanotaanko, että sopuisa, Jussi Varjus kritisoi.

Jussi Varjus

@JVarjus
Yleisöltä ainoa oikea reaktio. Surkea esitys. Sanotaanko, että sopuisa. #mmfutis

Lisää Twitter-reagointeja alla:

Aki Pennanen

@ak_850
Kyllä oli Tanskan ja Ranskan matsi ylivoimaisesti nihkein näissä kisoissa. Ois voinu antaa jo ennen matsia molemmille pisteen ja jättää ottelu kokonaan pelaamatta #sovittu #mmfutis #DEN #FRA

kari kanala

@karikanala
En ymmärrä, miksi Tanska ei yrittänytkään voittaa. Nyt seuraavaksi vastaan tulee erinomaisesti pelannut Kroatia ja se on farvel Denmark. #mmfutis

Paavo Arhinmäki

@paavoarhinmaki
Molemmille, Ranskalle ja Tanskalle, kelpasi tasapeli jo ennakkoon. Asteikolla 1-10, kuinka yllättävää, että ottelu päättyi kiikari-tulokseen?

Ei edes tarvittu Portugalin EM-kisojen tapaista venymistä 2-2 tulokseen.

#MMfutis #FRADEN #Euro2004 #DENSWE

Nina Helsing

@NinaHelsing
Tanskalla ehkä muutama vaarallisempi tilanne. Maali lähempänä. Lopussa pelkkää puolustamista. Ranska hukkasi useamman kerran pallon keskikentällä ja vääriä syöttöjä. Lopussa ei pystynyt murtamaan Tanskan puolustusta. Ei mestarillista peliä, muttei rumaakaan. #mmfutis

Pentti Virtanen

@pentti_virtanen
Näitten kisojen eka 0-0 peli. Sen verran tylsä oli tää peli et meni pilkkimiseks tääl kotisohvallakin.
#mmfutis