MM-kisojen suurin yllätys on tosiasia! – Hallitseva maailmanmestari ulos jatkopeleistä, Ruotsi venyi jopa lohkovoittoon

© Kuva: Getty Images
Serie A:ssa Brescia - Fiorentina! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Keskiviikkona se sitten tapahtui, nimittäin MM-lopputurnauksen suurin yllätys. Vuoden 2014 maailmanmestaria Saksaa ei nähdä MM-kisojen jatkopeleissä.

Ruotsi varmisti jatkopaikan ja nappasi jopa F-lohkon voiton, kun se kaatoi Meksikon selvin lukemin 3-0. Ruotsin maaleista vastasivat Ludwig Augustinsson, kapteeni Andreas Granqvist rangaistuspotkusta ja viimeinen osuma meni Meksikon omasta pelaajasta maaliin.

Saksa hävisi lohkojumbo Etelä-Korealle 0-2. Se tarkoittaa sitä, että vakuuttavasti lohkon aiemmissa peleissä pelannut Meksiko etenee lohkon toisena jatkopeleihin. Saksa jäi lopulta koko lohkon viimeiseksi.

Ruotsin ja Saksan välisessä ottelussa meksikolaisfanit repesivät liitoksistaan, kun tieto Etelä-Korean tekemästä 1-0-osumasta kantautui stadionille. Etelä-Korea teki voittomaalinsa lisäajalla. Saksa yritti kovasti tehdä tasoitusta, jonka seurauksena Etelä-Korea teki vielä toisen osuman tyhjään maaliin.

Serie A:ssa Brescia - Fiorentina! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!