Radja Nainggolan heitti kuitin vanhan seuransa suuntaan – AS Roma hankki korvaajan

© Kuva: Getty Images

Serie A:n siirtomarkkinoilla oli vauhdikas päivä tiistaina. Belgialainen keskikenttäpelaaja Radja Nainggolan siirtyi virallisesti AS Romasta Internazionaleen, lue uutinen. Liikennettä oli myös Roman suuntaan, kun seura julkisti Javier Pastoren siirron.

Nainggolan ehti pelata viisi kautta Romassa ja mies nousi myös kannattajien suosioon. Siirto Interiin herätti varmasti tunteita myös Roman kannattajissa, mutta mies kertoi, että siirron taustalla oli myös luottamuspula.

– On tärkeää tuntea, että pomo ja (varapuheenjohtaja) Javier Zanetti luottavat minuun. He saivat minut tuntemaan tärkeäksi. Se on jotain, minkä menetin Romassa, Nainggolan kertoi rehdisti.

Nainggolan on luottomies Interin päävalmentaja Luciano Spallettille, joka valmensi keskikenttäpelaajaa nimenomaan Romassa aiemmin.

– Pelasin parhaan kauteni hänen alaisuudessaan. Toivon, että pystyn toistamaan sen.

Myös Roma tiedotti tiistaina uudesta hankinnastaan, kun PSG:stä seuraan saapui Javier Pastore. Pastore ei ole suoraan korvaaja Nainggolanille, mutta hän on monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan keskikentän eri rooleissa.

Pastore lähti PSG:stä peliajan perässä pois. Kilpailu tähtisikermässä oli kovaa eikä Pastorelle ollut luvassa kovin suurta roolia.

– Olin siellä seitsemän vuotta ja ensimmäisten vuosien aikana pelasin joka pelissä. Sitten kun pelaajia oli niin paljon, on vaikea saada vakituista roolia, varsinkin kun valmentaja vaihtui kahden vuoden välein.

– Jokainen pelaaja pelaa omalla tavallaan ja jokaisella valmentajalla on oma makunsa. En pystynyt kilpailemaan Neymarin kanssa joka pelaa vahvuuksiensa ansiosta. Hän on ilmiömäinen pelaaja, Pastore kehui.

Lähde: Football Italia

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!