Real Madrid -legenda tylyttää: ”Messi on iso valhe”

© Kuva: Getty Images
Dortmund - PSG on todella kova UCL-peli! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Barcelonan ja Argentiinan ykköstähden Lionel Messin saavutuksia ei käy kiistäminen.

Messi, 30, on voittanut seurajalkapallon puolella lähes kaiken. Moni onkin sitä mieltä, että ”Kirpun” palkintokaapista puuttuu vain kultamitali MM-kisoista.

Senkin hän oli lähellä napata neljä vuotta sitten, kun hän johdatti Argentiinan MM-turnauksen loppuotteluun, jossa Saksa oli kuitenkin jatkoajan jälkeen vahvempi lukemin 1-0.

Real Madridin seuralegenda, entinen maalivahti Francisco Buyo, pitää kuitenkin Messin saavutuksia isona kuplana.

Viisinkertainen Ballon d’Orin voittaja Messi voitti tällä kaudella Espanjan La Ligan ja Copa del Reyn Barcelonan kanssa, mutta seuran arkkivihollinen Real Madrid nappasi Mestarien liigan voiton jo kolmatta kautta putkeen.

11 vuotta madridilaisia edustanut Buyo sanoi El Chiringuiton haastattelussa, että Messi on saanut enemmän apua joukkuekavereiltaan kuin esimerkiksi Realin Cristiano Ronaldo.

– Vai voitti Messi liigan ja Copa del Reyn? Suuret pelaajat voittavat mestaruuksia Mestarien liigassa, MM-kisoissa ja Copa Americassa.

– Messi on iso valhe. Barcelonassa hänellä on mahtavia pelaajia ympärillään. Hän ei ole niin ratkaisevassa roolissa kuin moni luulee.

Argentiinalaistaituri on voittanut Mestarien liigan urallaan neljä kertaa. Maajoukkuetasolla Messi on voittanut alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuden vuonna 2005 sekä olympiakultaa vuonna 2008.

Päättyneellä kaudella hän iski Barcelonalle 45 maalia.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Dortmund - PSG on todella kova UCL-peli! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!