© Kuva: Getty Images

Romania ja Suomi pelaavat tasan – rahat ilman riskiä yli kolminkertaisesti takaisin

Romania-Suomi
Tiistaina 5.6 klo 20.30
Ystävyysottelu

Suomi aloittaa valmistautumisensa Kansojen Liigaan ottelulla kivikovaa Romaniaa vastaan tiistai-iltana. Pystyykö Suomi jatkamaan tappioittomien otteluiden sarjaansa?   

Tasapeli hyvin lähellä

Romania on pelannut ahkerasti maaotteluita sen jälkeen kun se ei päässyt kesän MM-turnaukseen. Tulokset ovat olleet hyviä, kuudesta edellisestä pelistä joukkueen saldo on 4-1-1, edellinen tappio on viime marraskuulta Hollantia vastaan.

Romania jalkapallo on hieman taantunut, se ei enää kuulu maanosan parhaimmistoon. Tämän vuoksi vahva uudelleenrakennus on menossa ja nuoria, uusia vastuunkantajia nostetaan joukkueeseen

Suomi on Markku Kanervan luotsaamana päässt hyvään vireeseen, ja edelliset kuusi ottelua ovat sujuneet tappioitta, joista kolme on päättynyt voittoon ja kolme tasapeliin. Puolustuspää onkin ainut mikä varmuudella toimii, mutta hyökkäyspään peli vaatisi vielä petraamista, vaikka Malta kaatuikin edellisessä pelissä hienosti 5-0.

Teemu Pukki uhkuu varmasti näyttöhaluja, Pukki ilmoitti lopettavansa Bröndbyn riveissä ja etsii uutta seuraa. Suomen keskikenttä varmasti kaipaa jatkossa maajoukkueuransa lopettanutta ikiraataja Perparim Hetemajta, ja uusia nimiä nähtäneen avauksessa. Vieraskentällä tavoitteena on pitää kotijoukkue maaleitta ja yrittää itse iskeä ratkaiseva voitto-osuma. Tasapeli on hyvin lähellä.

Lyö vetosi ilman riskiä hävitä:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Sinulle hyvitetään 25€ ilmaisveto ensitalletuksella tehtyjen vetojen ratkettua. Lisäksi saat vielä kaupan päälle toisen ilmaisvedon 7 päivän kuluttua.

LYÖ VETOA: Romania-Suomi X – kerroin 3.45!

Jos ottelu päättyy tasan, saat 25€ panoksella 86,25€ voiton sekä kaupan päälle 50€ ilmaisvedot.
Jos Romania tai Suomi voittaa, saat 25€ vedon lyötyäsi joka tapauksessa 50€ ilmaisvedot.