RoPS:n kunto kestää – uskomaton maalitilasto kauden otteluista

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigan kolmantena jatkava alkukauden yllätysjoukkue RoPS kukisti tiistaina kotikentällään VPS:n maalein 1-0. Ottelun voittomaalin teki kapteeni Antti Okkonen, ja maalissa oli jotain tältä kaudelta rovaniemeläisittäin hyvin tuttua.

Okkosen osuma syntyi lisäajan viidennellä minuutilla, eikä ollut likimainkaan ensimmäinen RoPS:n lisäajan osuma. Rovaniemeläiset ovat tehneet tämän kauden 13 ottelussaan kaikkiaan 17 maalia, ja uskomatonta kyllä, maaleista viisi eli lähes kolmasosa on syntynyt lisäajalla.

Täysi pistepotti RoPS:n laariin kolahti myös Juho Hyvärisen lisäajan maalilla Kuopiossa. Lassi Lappalaisen ja Filip Ivanovskin maalit varmistelivat RoPS:n voittoa, ja vain Lassi Järvenpään lisäaikaosuma HJK:n verkkoon ei RoPS:n pistesaraketta kartuttanut.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.