Senegal on tekemässä pienoista yllätystä Puolaa vastaan. M’Baye Niang viimeisteli suorastaan hämmentävän 2-0-osuman Puolan verkkoon.

Niang loukkasi itseään hieman ennen maalia ja hän oli paikattavana kentän laidalla. Lopulta erotuomari ja kentän laidalla oleva neljäs erotuomari päästivät Niangin takaisin kentälle.

Samaan aikaan pallo tuli Puolan alakertaan eikä toppari Jan Bednarek huomannut ollenkaan, että Niang juoksi sivusta takaisin kentälle. Niang pääsi ensimmäisenä palloon ennen Bednarekia ja Puolan maalivahti Wojciech Szczęsnya. Sen jälkeen Niangilla oli helppo työ siirtää pallo tyhjään maaliin.

Puolan pelaajat protestoivat osumaa, mutta maali jäi voimaan. Kieltämättä tuomareilla saattoi käydä pienoinen arviointivirhe päästäessään Niangin takaisin kentälle Puolan kannalta pahimpaan mahdolliseen rakoon.

Puola tuli vielä maalin päähän ottelun loppuhetkillä Grzegorz Krychowiakin puskumaalin ansiosta, mutta loppukiri ei riittänyt ja Senegal nappasi täyden pistepotin lopulta itselleen luvuin 2-1.