SS: KuPS myy timanttinsa seurahistoriansa suurimmalla siirtokovauksella

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Savon Sanomat kertoi perjantai-iltana, että Kuopion Palloseuran nuori tähtipelaaja Urho Nissilä siirtyy Belgian pääsarjaan Zulte Waregemiin.

Seurat eivät ole vielä tiedottaneet siirrosta, mutta Savon Sanomat tietää kertoa, että Nissilä ei enää pelaisi tällä kaudella KuPS:n paidassa. Siirtokorvaus on lehden mukaan KuPS:n seurahistorian suurin.

Nissilä on kuulunut jo viime kaudesta lähtien KuPS:n avainpelaajiin. Viime kaudella Nissilä teki Veikkausliigassa yhdeksän maalia. Tällä kaudella 22-vuotias hyökkäävä keskikenttäpelaaja on tehnyt yhden osuman 14 ottelussa. Nissilä on kuulunut myös alle 21-vuotiaiden maajoukkueen vakiokalustoon.

Zulte Waregem sijoittui viime kaudella Belgian pääsarjassa yhdeksänneksi.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!