Yksi MM-valintojen kaikkein suurimmista yllätyksistä saatiin maanantaina, kun Joachim Löw jätti Saksan maajoukkueesta rannalle tuulennopean laiturin Leroy Sanén. Vastikään Valioliigakauden parhaaksi nuoreksi pelaajaksi valittu Sané suhtautui kuitenkin pettymykseen varsin kypsästi.

– Suurkiitos kaikille eilen ja tänään lähettämistänne rohkaisevista viesteistä. Olen tietysti pettynyt, etten osallistu MM-kisoihin, mutta minun täytyy hyväksyä päätös ja antaa kaikkeni palatakseni takaisin entistä vahvempana! Toivotan Saksan joukkueelle Venäjälle parasta mahdollista menestystä. Menkää ja voittakaa mestaruus, Sané kirjoitti Twitterissä.

Riemuun sen sijaan oli aihetta Belgian kärkimies Michy Batshuayilla. Chelsean Dortmundiin kevätkauden ajaksi lainaaman Batshuayin MM-haaveiden pelättiin jo kaatuneen, kun hän loukkasi nilkkaansa huhtikuun puolivälissä. Batshuayi kuitenkin toipui vammastaan nopeasti, ja matkustaa ”Punaisten paholaisten” mukana Venäjälle. Näin Batshuayi riemuitsi MM-kisamatkastaan:

– Viimeksi, kun olin kentällä, lähdin pois tässä kunnossa. Jotkut lääkärit sanoivat, että MM-haaveeni ovat (taas) kaatuneet… tänään olen kuitenkin matkalla Venäjälle, Batshuayi kirjoitti ja liitti mukaan kuvan loukkaantumisestaan.

Michy Batshuayi

@mbatshuayi
The last time I was on a pitch I came out like this and some doctors told me that my World Cup Dreams were over (again) ... today I’m going Russia 😍🏆🇷🇺 #GodIsGreat #determination