Sveitsi-Costa Rica
Keskiviikkona 27.6 klo 21.00
MM-kisat

E-lohkon jatkopaikat ratkaistaan keskiviikkona. Sveitsi on tyrkyllä jatkoon, ja voitolla Costa Ricasta jatkopaikka on varma.

Costa Rica jää nollille

Sveitsi on pelannut toistaiseksi upeat MM-kisat. Tasapeli Brasiliaa vastaan ja voitto Serbiasta lisäajan alussa antavat loistavat lähtökohdat joukkueelle. Jos Brasilian peli takeltelee edelleen Serbiaa vastaan, jopa lohkovoitto on Sveitsille mahdollinen.

Sveitsi sai tärkeitä uutisia ennen Costa Rica -ottelua, kun ristiriitaisista tuuletuksista Serbia-pelissä paheksuntaa herättäneet Granit Xhaka ja Xherdan Shaqiri eivät saaneet pelikieltoa vaan selvisivät sakoilla. Näin Sveitsi saa parhaan mahdollisen kokoonpanonsa Costa Ricaa vastaan ja pelaa siis lohkovoitosta!

Viime MM-kisojen suuryllättäjä Costa Rica jää E-lohkon viimeiseksi suurella todennäköisyydellä. Joukkue ei ole onnistunut vielä turnauksessa maalinteossa kertaakaan ja hävisi Serbialle 0-1 ja Brasilialle 0-2.

Keylor Navas maalilla on tehnyt voitavansa mutta joukkueen materiaali ei riitä isompia vastaan millään. Costa Rica pelaa enää vain kunniasta, jatkohaaveet ovat menneet ja motivaatioetu on selkeästi Sveitsillä.

Costa Rican ongelmat jatkuvat laadukasta ja tiiviisti pelaavaa Sveitsiä vastaan. Joukkueen turnaus uhkaa päättyä ilman yhtäkään tehtyä maalia.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Costa Rica alle 0.5 maalia maalia – kerroin 3.14 (normaalisti 2.07!)

Jos Costa Rica ei tee maaliakaan, saat näin 20€ panoksella 62,80€ voiton!