Tässä todennäköisimmät nimet Espanjan uudeksi päävalmentajaksi

© Kuva: Getty Images
Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Espanjan avausottelu MM-kisoissa pelataan jo ylihuomenna, mutta joukkue on hyvin sekavassa tilassa. Päävalmentaja nimittäin puuttuu, sillä Julen Lopetegui sai aiemmin tänään potkut (lue tästä).

Tällä hetkellä arvuutellaan, kenelle annetaan valmennusvastuu MM-kisojen ajaksi. Espanjan jalkapalloliitto aikoo tehdä päätöksen ”mahdollisimman pian”, mutta vielä tällä hetkellä nimi ei ole tiedossa.

Espanjalaislegenda Carles Puyol twiittasi vihjailevasti pian Lopeteguin potku-uutisen jälkeen (katso twiitti tästä). Puyol ei kuitenkaan ole todennäköisin valinta väliaikaisvalmentajaksi. Kuka sitten on?

Madridilaislehti Marcan mukaan vedonlyöntiyhtiöiden ennakkosuosikit ovat Albert Celades ja Míchel. Celades toimii parhaillaan Espanjan alle 21-vuotiaiden maajoukkuevalmentajana, joten hän on jo valmiiksi Espanjan jalkapalloliiton palkkalistoilla. Míchel on tällä hetkellä työtön. Hän valmensi tammikuun puoliväliin asti Málagaa.

Vain hieman Celadesia ja Mícheliä suuremman kertoimen saa Fernando Hierrosta ja Santi Deniasta. Hierro toimii tällä hetkellä Espanjan A-maajoukkueen urheilutoimenjohtajana, hänellä on valmennuskokemusta ja hänet tunnetaan peliuraltaan johtajatyyppinä. Tuntemattomampi Denia puolestaan valmentaa parhaillaan Espanjan alle 17-vuotiaiden maajoukkuetta.

Marcan listauksessa heitetään vaihtoehdoiksi myös muun muassa Luis Enriquetä, Zinédine Zidanea ja Gutia. Heistä kunkin kerroin on kuitenkin huomattavasti edellä mainittua nelikkoa suurempi, joten todennäköisyys palkkaukseen on melko pieni.

Kertoimet Espanjan uudeksi valmentajaksi

NimiKerroin
Albert Celades2.00
Míchel2.00
Fernando Hierro2.75
Santi Denia3.00
Luis Enrique21.00
Marcelino21.00
Paco Jémez26.00
Zinédine Zidane26.00
José Ángel Ziganda26.00
Rafa Benítez41.00
Quique Setién41.00
Quique Sánchez Flores51.00
Javi Gracia51.00
Juan Carlos Unzué51.00
Roberto Martínez51.00
Guti51.00


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)

Eurooppa-liigassa FCK yrittää kampittaa Celticin! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!