Zlatan Ibrahimović ei kierrellyt – antoi tylyn kuitin Ruotsin päävalmentajalle ja ruotsalaismedialle

© Kuva: Getty Images

Ruotsin suurin jalkapallotähti Zlatan Ibrahimović ei mahtunut Ruotsin MM-kisajoukkueeseen. Toisaalta Ibrahimović itse ilmoitti vuoden 2016 EM-kisojen jälkeen lopettavansa pelit maajoukkueessa.

Ruotsalaistähti kommentoi MM-kisoja toimittajille eikä miehen mielipiteestä jäänyt epäselvyyttä. Zlatanin olisi pitänyt olla MM-kisoissa, kuten hän itse totesi.

– Kaikki parhaat pelaajat ovat siellä. Zlatan ei ole siellä… Hänen pitäisi olla siellä, mutta ei ole, Ibrahimović puhui itsestään kolmannessa persoonassa.

Ruotsalaistähti siirtyi kesken viime kauden Valioliigasta MLS-sarjaan Los Angeles Galaxyn reiveihin. Uudessa seurassaan Ibrahimović on tehnyt kymmenessa ottelussa viisi maalia. Ruotsin päävalmentaja Jan Andersson ei kuitenkaan nähnyt joukkueessaan roolia Ibrahimovićille.

– Media sanoo, että Ruotsi on parempi ilman minua, joten siksi minä uskon heitä.

– Se on ruotsalaisten lehtien mentaliteetti. Minulla ei ole tyypillistä ruotsalaista nimeä. Minulla ei ole tyypillistä ruotsalaista asennetta, käyttäytymistä ja sellaista, mutta silti olen tehnyt eniten maaleja maajoukkueessa, Zlatan totesi.

Zlatan myös antoi pienen muistutuksen siitä, mitä hän on urallaan voittanut.

– Silti voitin, mitä voitin. Silti pelasin Ajaxissa, Juventuksessa, Interissä, Barcelonassa, AC Milanissa, PSG:ssä, Manchester Unitedissa ja nyt LA Galaxyssa.

– Joten, jos en tietäisi miten pelata kollektiivisesti, miksi olen pelannut maailman suurimmissa seuroissa ja voittanut? Joten, minä kyllä tiedän, miten voittaa, uskokaa pois. Ja olen aika hyvä siinä, Zlatan sanoi tyylilleen uskollisesti.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.