Abukar Mohamed kiitteli kotiyleisön tukea Vaasassa: ”Heti ensimmäisestä minuutista asti”

© Kuva: Pekka Mäntylä

Suomen alle 19-vuotiaitten maajoukkue jatkaa EM-turnaustaan huomenna torstaina, kun se kohtaa toisessa ottelussaan Norjan Seinäjoella.

Vaasassa pelattu avausottelu kovaa Italiaa vastaan tarjosi oikeastaan kaikkea, paitsi pisteitä. Minihuuhkajille harmilliseen 0-1 -tulokseen päättynyt kamppailu jäi Laziota edustavan Abukar Mohamedin mieleen monestakin syystä.

– Kaikki tiesivät, että sieltä tulee kova joukkue vastaan. Olemme melkein neljä vuotta valmistautuneet tähän, joten kyllä me tiesimme mitä lähdettiin hakemaan ja miten lähdettiin pelaamaan, Mohamed kertoo turnauksen sivustolla.

Joukkueen asenne saa keskikenttäpelaajalta tunnustusta, mutta ennen muuta yleisön tuki lämmitti.

– Heti ensimmäisestä minuutista asti, siinä kansallislaulujen kohdalla, sai sellaisen fiiliksen, että meitä olisi yksi pelaaja enemmän kentällä.

Norjaa vastaan voidaan ”Abun” mielestä lähteä hyvällä itseluottamuksella.

– Italia-pelin perusteella tosi hyvillä fiiliksillä. Nyt kaikki tietävät, ettemme ole päässeet tänne sen takia, että olemme isäntiä. Kaikki näkivät, että haastamme täällä joukkueita, ja Norjakin taitaa olla varuillaan. Lähdemme hakemaan vaan voittoa!