AS Roman puheenjohtaja raivoissaan Barcelonalle: ”En todellakaan anna anteeksi – antakaa Lionel Messi”

© Kuva: Getty Images

AS Roman ja FC Barcelonan välit ovat tulehtuneet. Syynä tähän on brassilaituri Malcomin siirtosaada, joka ei mennyt Roman kannalta täysin putkeen.

Roma tiedotti jo päässeensä sopuun Bordeaux’n kanssa Malcomin siirtosummasta ja 21-vuotiaan laiturin oli määrä tulla Roomaan lääkärintarkastukseen ja neuvottelemaan henkilökohtaisista ehdoista. Sen jälkeen Barcelona astui kuvaan korkeammalla tarjouksella ja lopulta Malcom valitsi Roman sijasta Barcelonan.

Roman puheenjohtaja James Pallotta ei suostu antamaan anteeksi Barcelonalle. Seura harkitsee asian viemistä eteenpäin.

– He (Barcelona) tiesivät, että siirto oli jo tehty. Tosiasiassa he jopa pahoittelivat toimintaansa ja miten asiat lopulta menivät.

– En todellakaan hyväksy anteeksipyyntöä. Ainoa tapa, miten antaisin anteeksi on kaksiosainen: Lähettäkää pelaaja (Malcom) meille ja se ei tule tapahtumaan. Mutta ehkä hyvän tahdon eleenä, he voisivat vähintäänkin lähettää Lionel Messin meille, Pallotta sanoi SiriusXM:lle.

Pitkässä haastattelussa Pallotta kävi läpi Malcom-saagaa. Miehen mukaan Roma oli jo sopinut jopa Malcomin ulosostopykälästä, mikä olisi ollut 120 miljoonaa euroa.

Pallottan mukaan Malcomin siirto Barcelonaan voi olla pelaajan kannalta jopa huono, sillä Barcelonassa kilpailu peliajasta on todella kovaa.

– Emme voi uskoa, että tässä vaiheessa uraa hän päättä mennä sinne.

– Olen kuullut, että Messi pelaisi oikealla laidalla, mutta ilman sitäkin hän tuskin menee joukkueeseen ja saa heti peliaikaa, Pallotta totesi.

Lähde: Football Italia


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.